Βασίλης Ιωάννου στον Prisma 91,6: “Προετοιμάζουμε μεθοδικά την υποψηφιότητά μας, χωρίς επαφές με κανένα κόμμα και χωρίς να επιδιώκουμε κομματικά χρίσματα”


Στην εκπομπή “Όλα στον Αέρα” την οποία επιμελείται και παρουσιάζει ο Χρήστος Ανεμοζάλης, κάθε Δευτέρα στις 11π.μ. μέσα από το ραδιόφωνο του Prisma 91,6 μίλησε ο πρώην Νομάρχης, κ.Βασίλης Ιωάννου.

Αρχικά ο κ Ιωάννου μίλησε για τα εκπαιδευτικά θέματα και σημείωσε ότι για φέτος “1) Τα βιβλία είχαν έρθει έγκαιρα και μοιράστηκαν
2) Τα περισσότερα κενά σε εκπαιδευτικό προσωπικό έχουν καλυφθεί (όχι βέβαια με μόνιμο προσωπικό , αλλά με αναπληρωτές , με ότι αυτό σημαίνει για την εκπαιδευτική διαδικασία) .
3) Τα δρομολόγια για τη μεταφορά των μαθητών μας ξεκίνησαν κανονικά ..

Όλα λοιπόν φαίνεται να ξεκινούν καλά. Θέλω εδώ να επισημάνω ότι αυτό δε σημαίνει ότι τα σχολεία μας δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα. Προβλήματα που αφορούν την έλλειψη διορισμών μόνιμου προσωπικού, Σοβαρά Προβλήματα που αφορούν το περιεχόμενο και τη λειτουργία του σχολείου και που προκύπτουν από τις συχνές και αποσπασματικές αλλαγές, που επιχειρούνται από την εκάστοτε πολιτική ηγεσία.
Προβλήματα στις σχολικές εγκαταστάσεις, στα κτίρια, στα εργαστήρια, στα γυμναστήρια κλπ κλπ Αρκεί κάποιος να διαβάσει τις ανακοινώσεις της ΟΛΜΕ και της ΔΟΕ και θα καταλάβει περί τίνος πρόκειται .”
Σχετικά με τη φημολογία που υπάρχει και κατα πόσο εν τέλει θα είναι υποψήφιος δήμαρχος για την Πρέβεζα ανέφερε:

“Αρκετά με αυτή την περιρρέουσα φημολογία και παραφιλολογία. Κατανοώ βέβαια ότι κάποιους τους ενοχλεί η εμπλοκή μου στο Δήμο αλλά τι να κάνουμε… Σας βεβαιώνω ΛΟΙΠΟΝ, ότι δεν έχω αποσύρει το ενδιαφέρον μου για το Δήμο. Το αντίθετο θα έλεγα. Εγώ και οι συνεργάτες μου, έχουμε εντατικοποιήσει τις προσπάθειές και τις επαφές μας και σχεδόν καθημερινά συζητάμε με πολίτες, ανταλλάσσουμε απόψεις και καταγράφουμε προτάσεις για όλα τα θέματα που αφορούν το Δήμο. Επαναλαμβάνω, αυτό που είχα πει στο φιλόξενο σταθμό σας πριν κάποιους μήνες. Φιλοδοξία μας είναι να οργανώσουμε μια ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ , υπερκομματική Κίνηση πολιτών, η οποία πέρα από τα πρόσωπα που θα την στηρίξουν, θα καταθέσει πειστικές απαντήσεις και προτάσεις στα πολλά προβλήματα του Δήμου και προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια παράταξη, ΕΝΩΤΙΚΗ, ανοιχτή, σε ιδέες, σε απόψεις, σε προτάσεις, χωρίς αποκλεισμούς και χωρίς ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΎΣ διαχωρισμούς. Προετοιμάζουμε λοιπόν μεθοδικά την υποψηφιότητά μας, χωρίς επαφές με κανένα κόμμα (γιατί και αυτό δυστυχώς έχει γραφτεί) και χωρίς να επιδιώκουμε κομματικά χρίσματα. Την στήριξη των δημοτών θέλουμε και προς αυτή την κατεύθυνση λειτουργούμε.”

Τέλος σε σχέση με το χρόνο των επίσημων ανακοινώσεων ο κ Ιωάννου ανέφερε: “ΟΛΑ στην ώρα του κ. Ανεμοζάλη. Δεν βιαζόμαστε . Άλλωστε είναι ακόμη πολύ νωρίς και η πολιτική συγκυρία , μπορεί να μας επιφυλάξει εξελίξεις. Όταν είμαστε έτοιμοι θα προβούμε σε ανακοινώσεις”.

Ακούστε τη συνέντευξη:Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 2872 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.