Βασιλική Κόντου: “Η ενασχόληση με τα κοινά είναι ευθύνη όλων μας”

Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε. Πρέβεζας με τους Ορίζοντες Ηπείρου 

 
Όσο αδιαφορούμε και αφήνουμε άλλους να πράξουν αντί για εμάς, τόσο περισσότερο θα ζούμε σε μία κοινωνία που έχουν φτιάξει άλλοι για εμάς. Δεν θα καταφέρουμε ποτέ να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα του τόπου μας.
Επιτέλους ήρθε η ώρα να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας, και να αφήσουμε για λίγο στην άκρη τον μοιρολατρισμό και τον ωχ-αδερφισμό.
Ας σηκωθούμε από τους αναπαυτικούς καναπέδες μας και ας πράξουμε ο καθένας με το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί. Με μεγάλο αίσθημα ευθύνης, πήρα την μεγάλη απόφαση να ασχοληθώ με τα κοινά, προκειμένου να βάλω ένα λιθαράκι ακόμη προς την σωστή κατεύθυνση.
Οι αποτυχημένες πολιτικές ενέργειες του παρελθόντος, το μόνο που έχουν παράξει είναι σταθερές καρέκλες και την πεποίθηση ότι τίποτα δεν αλλάζει. Ότι όλοι είναι ίδιοι και όλοι τα ίδια θα κάνανε στη θέση τους.
Έχουν παράξει φόβο στις συνειδήσεις των ανθρώπων, και με τον φόβο αυτό κινούν τα νήματά τους. Θυμίζουν τακτικές των αρχών του περασμένου αιώνα, όταν ο φόβος του Τούρκικού ζυγού δεν επέτρεπε στους Έλληνες Ηπειρώτες να ξεσηκωθούν και να πάρουν τις τύχες τους και τον τόπο τους στα χέρια τους.
Πιστεύουν πως είμαστε Ραγιάδες, άβουλοι και χωρίς προσωπικότητα. Ότι μας αξίζει όλη αυτή η στασιμότητα και η κατάντια γιατί εμείς τους εκλέγουμε όλα αυτά τα χρόνια, για το έργο που ΔΕΝ παράγουν.
Ήγγικεν η ώρα ώ Ηπειρώτη να πάρεις την τύχη στα χέρια σου και να αποφασίσεις για το ποια κατεύθυνση θέλεις να ακολουθήσει η δική σου Ήπειρος.
Ήρθε η ώρα να αποφασίσεις για το αν θέλεις ή όχι η Ήπειρος να βγει από την αφάνεια και την εγκατάλειψη και να προχωρήσει μπροστά, στη νέα εποχή, με τον αμέριστο σεβασμό στην παράδοση του τόπου μας. Ήρθε η ώρα η φωνή σου να αποκτήσει την δύναμη που της αξίζει.
Η στήριξή σας είναι η δύναμή μου να βοηθήσω τον τόπο μας!!
 
 
Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 2031 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.