Βαγγέλης Νάνος: “Γίνεται μια συνολική επίθεση για την κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας”

Την Δευτέρα 13/1 στις 12 στον prisma radio 91.6 και ” Στο ίδιο έργο θεατές” καλεσμένος του Χρήστου Τσούτση τηλεφωνικά στην εκπομπή ήταν ο Βαγγέλης Νάνος.

Ο Βαγγέλης Νάνος είναι γεωπόνος-ιδιωτικός υπάλληλος, ενεργός συνδικαλιστής, μέλος του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων και της παράταξης των Αγωνιστικών Παρεμβάσεων, καθώς και μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας.

Συζητήσαμε μαζί του για το ζήτημα της λειτουργίας του καταστήματος Jumbo στην Πρέβεζα και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Λούρου κάθε Κυριακή.

” Υπάρχει μια ειλημμένη απόφαση και από αυτή την κυβέρνηση και από τις προηγούμενες να έχουμε άνοιγμα καταστημάτων τις Κυριακές”.

” Το Jumbo ήταν ο λαγός…”

” Γίνεται μια συνολική επίθεση για την κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας.”

” Εμείς λέμε ότι οι Κυριακές ανήκουν στο λαό και τους εργαζόμενους… Όχι στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές όλου του χρόνου… Τα νομοθετικά εργαλεία τα έδωσε η προηγούμενη κυβέρνηση και τα υλοποιεί η σημερινή”.

” Πριν λίγο καιρό και το Lidl στην περιοχή μας είχε κινηθεί στην ίδια κατεύθυνση, αντιδράσαμε ως αγωνιστική παρέμβαση και είχαμε βγάλει ανακοίνωση που είχε δημοσιευτεί”.

” Την Δευτέρα έχει ανακοινωθεί ότι θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη των σωματείων στο Εργατικό Κέντρο και την επόμενη Κυριακή θα γίνει μια παρέμβαση στο χώρο του καταστήματος των Jumbo.”

” Δεν αρκεί μια ανακοίνωση, ούτε μια συνέντευξη, ο θέμα είναι κρίσιμο, οι κινητοποιήσεις στην Γαλλία δείχνουν το δρόμο και σε μας.”Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 24061 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.