Του Έρωτος η Τιμητική! Σήμερα 1 Ιουλίου στις 21.30 στο Κηποθέατρο Άγγ. Σικελιανός

Η παράσταση του Σωματείου ΠΑΛΕΣΤΡΊΝΑ,

Η Τιμητική του Έρωτα, είναι ένα μουσικό αφιέρωμα σε Ρετρό και Αρχοντορεμπέτικα, της δεκαετίας 1940-1950, με κείμενα της Ζωής.Λ.Σκιαδά, ερμηνευμένα από τους ΑΝΤΏΝΗ ΞΈΝΟ και ΕΛΈΝΗ ΓΕΡΑΣΙΜΊΔΟΥ. Με μουσικούς, τραγουδιστές/τριες, χορευτές/τριες. ΣΤΟ TRAILER Εμφανίζονται οι Όλγα Λογοθέτη, Ειρήνη Χόρτη, Χριστίνα Κονδυλάτου, Ζωή Σκιαδά. Παίζουν οι μουσικοί Τρομπέτα- Δημ. Καμινάρης Ακκορντεόν- Μαρία Ναστούλη Πιάνο- Ζωή Σκιαδά Κιθάρα- Ιάσονας Μικρώνης Μπουζούκι- Κώστας Χαντζάρας Τραγουδά η υψίφωνος Βάσω Τσαρούχη Trailer Άγγελος Τροιάνος

Τα γυρίσματα έγιναν στο μπαλκόνι του Παλεστρίνειου Ωδείου, μπροστά από παραδοσιακή πόρτα λευκαδίτικου σπιτιού, και στο ουζερί Γωγώς Γεύσεις.


Βρισκόμαστε κάπου στη δεκαετία 1940-50, μια εποχή, που άλλοι έζησαν, άλλοι άκουσαν και κάποιοι άλλοι θα γνωρίσουν, μέσα από του Έρωτος την Τιμητική.

Μουσικοί, ηθοποιοί, στιχουργοί, τραγουδιστές, χορευτές, ιερά πια τέρατα στην μουσική ιστορία, ζωντανεύουν πάλι, την 1 ΙΟΥΛΊΟΥ 2019, στο Κηποθέατρο Λευκάδος Αγγ. Σικελιανός, 21.30, από το Μουσικό, Πολιτιστικό και Καλ/κό Σωματείο ΠΑΛΕΣΤΡΊΝΑ, δίνοντας δείγματα της Επιθεώρησης, η οποία έζησε την δεύτερη άνθηση της στη δεκαετία 1940-50.
Κείμενα – μουσική επιμέλεια Ζωής Σκιαδά
Τιμητική η παρουσία και συμμετοχή των Ελ.Γερασιμίδου- Αντώνη Ξένου.


Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23992 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.