Τοποθετήθηκε ο απινιδωτής στον Ι.Ν. του Αγίου Χαραλάμπους (φώτο)

Τοποθετήθηκε σήμερα Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017 ο αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής στον έξωθεν χώρο του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Πρέβεζας.

Ο απινιδωτής είναι τοποθετημένος μέσα στο κουτί ενώ για να υπάρχει και ασφάλεια θα είναι κλειδωμένος. Πάντα όμως θα υπάρχουν δυο κλειδιά ένα στο κοσμηματοπωλείο «Τζάμος»  και ένα στο Φαρμακείο της κα. Σαρόγλου ώστε όταν θα χρειαστεί να χρησιμοποιηθεί να υπάρχει άμεση πρόσβαση.

Η Περιφέρεια Ηπείρου εδώ και καιρό έχει προβεί στις κατάλληλες ενέργειες ώστε πέρα από την τοποθέτηση να υπάρχει και σωστή λειτουργία του απινιδωτή και έχουν πραγματοποιηθεί σεμινάρια ώστε αυτοί που έχουν τα κλειδιά στην κατοχή τους αλλά και στην περιοχή όπου βρίσκεται ο απινιδωτής να μπορούν να παρέχουν την κατάλληλη βοήθεια όταν χρειαστεί με ασφάλεια  ενώ στις επόμενες ημέρες θα τοποθετηθούν και στην Σαμψούντα  και στην Κερασούντα απινιδωτές.

Η τοποθέτηση έγινε από την Περιφέρεια Ηπείρου και την Π.Ε. Πρέβεζας με την χορηγία της Ιεράς Μητροπόλεως Νικοπόλεως και Πρεβέζης  και του Φιλοπτώχου Ταμείου αυτής.

Φωτορεπορτάζ: Βασίλης ΚούρκουλαςΒασίλης Κούρκουλας
About Βασίλης Κούρκουλας 2034 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.