Τον Πολιτιστικό Σύλλογο ΠΡΕΒΕΖΑ επισκέφτηκε αντιπροσωπεία της “Ανάπτυξης Τώρα”

Το διοικητικό συμβούλιο του πολιτιστικού συλλόγου «Πρέβεζα» επισκέφθηκαν ο υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας Γιώργος Νίτσας και μέλη της ανεξάρτητης Δημοτικής παράταξης Πρέβεζας «Ανάπτυξη Τώρα», Ελένη Στεργίου, Ιωσήφ Στύλος, Αντώνης Ντόμαρης, Σπύρος Ρεκατσίνας και Σπύρος Πλέουρας.

Υπήρξε γόνιμος διάλογος ανάμεσα στις δύο πλευρές, τέθηκαν μια σειρά από ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον τουρισμό, τον πρωτογενή τομέα, αλλά και τους κανόνες για να λειτουργεί πιο ομαλά σε όλα τα επίπεδα, η Πρέβεζα.

Ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου «Πρέβεζα» καλωσόρισε τον υποψήφιο δήμαρχο Πρέβεζας Γιώργο Νίτσα, ενώ από την πλευρά του ο κ. Νίτσας εξήρε το παραγωγικό έργο του πολιτιστικού συλλόγου «Πρέβεζα» με τις παρεμβάσεις και τις δράσεις του. Στα πλαίσια μιας ευρύτερης κοινωνικής συμμαχίας, ώστε δημοτική αρχή και δημότες να είναι συμμέτοχοι και να συναποφασίζουν για το καλό του δήμου Πρέβεζας, η συνάντηση ήταν σίγουρα εποικοδομητική.

Τέθηκε και το ζήτημα της πρόσφατης επίσκεψης της παράταξης «Ανάπτυξη Τώρα» στον δήμο Τρικκαίων και προς τον πολιτιστικό σύλλογο «Πρέβεζα» μεταφέρθηκαν οι εμπειρίες που αποκόμισαν τα μέλη της παράταξης.

Ο Γιώργος Νίτσας επανέλαβε για μια ακόμη φορά ότι με τη βοήθεια των δημοτών, θα είναι δήμαρχος μόνο μίας θητείας εξηγώντας ότι μέσα σε μια θητεία μπορεί να φανεί η αποτελεσματικότητα και τα βήματα ανάπτυξης σε έναν δήμο.

Η απορροφητικότητα μέσω προγραμμάτων του ΕΣΠΑ, η δημιουργία θέσεων εργασίας ώστε όχι μόνο να μπορέσει ο δήμος να κρατήσει τα νέα παιδιά εδώ, αλλά να φέρει για εργασία και τα παιδιά που η μη ύπαρξη θέσεων εργασίας τα ανάγκασε να στραφούν για δουλειά στα μεγάλα αστικά κέντρα και το εξωτερικό.

Με ένα πλάνο ανάπτυξης με τα πρώτα βήματα να είναι άμεσα ορατά αλλά και επίσης ένα πλάνο που θα προβλέπει την ανάπτυξη για τα επόμενα χρόνια θα τεθεί επί τάπητος και σε δημόσια διαβούλευση , για να βαδίζει ο δήμος Πρέβεζας με σταθερή πορεία προς την ανάπτυξη και με όραμα, ήταν κάτι που συζητήθηκε επίσης ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Είναι η πρώτη φορά που αντιπροσωπεία δημοτικής παράταξης του δήμου Πρέβεζας, επισκέπτεται τα γραφεία του πολιτιστικού συλλόγου «Πρέβεζα» και συναντά το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου. Φανερή ήταν η ικανοποίηση της αντιπροσωπείας της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης Πρέβεζας «Ανάπτυξη Τώρα» από τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον πολιτιστικό σύλλογο «Πρέβεζα».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23287 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.