Τον δήμαρχο, τον αντιπεριφερειάρχη και τον ΟΑΕΔ Πρέβεζας επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Εργασίας Κώστας Μπάρκας (φωτο)

Επίσημη επίσκεψη με την ιδιότητα πλέον του Υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, πραγματοποίησε σήμερα από το πρωί o Κώστας Μπάρκας.

Πρώτη στάση του Υφυπουργού ήταν η υπηρεσία του ΟΑΕΔ της Πρέβεζας, όπου τον κ. Μπάρκα υποδέχθηκαν ο Περιφερειακός Διευθυντής του ΟΑΕΔ Φωκάς Πανούλας και ο προϊστάμενος του ΟΑΕΔ στην Πρέβεζα Δημήτρης Κώτσης. Ο κ Μπάρκας αφού ξεναγήθηκε στο χώρο συνομίλησε με τους υπαλλήλους και είχε με τους δύο διευθυντές τους συνάντηση για περίπου μία ώρα.

Στη συνέχεια ο υφυπουργός επισκέφθηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας Στράτο Ιωάννου με τον οποίο συνομίλησαν για θέματα που αφορούν την απασχόληση στην Π.Ε Πρέβεζας.

Ακολούθησε η επίσκεψη στον Δήμαρχο Πρέβεζας Χρήστο Μπαϊλη όπου θέματα που αφορούν την απασχόληση  στην περιοχή της Πρέβεζας μέσω της Κοινωφελούς  Εργασίας  καθώς και άλλων προγραμμάτων κυριάρχησαν στην συνάντηση των δύο αντρών.

 

Σύμφωνα με τον κ. Μπάρκα  μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο  θα  αναρτηθούν οι προσωρινοί πίνακες με τα ονόματα των ωφελουμένων  προκειμένου, το συντομότερο  δυνατό -και πριν την έναρξη της θερινής περιόδου- οι εργαζόμενοι να βρίσκονται στις θέσεις τους.

Την επίσπευση της διαδικασίας ζήτησε και ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης  προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι αυξημένες ανάγκες  για προσωπικό ενόψει και των εορτών του Πάσχα   χαρακτηρίζοντας  τον τομέα της απασχόλησης ,κυρίως των νέων, ως πρώτη και   βασική προτεραιότητα.

Οι  κύριοι  Μπάρκας και Μπαϊλης  αναφέρθηκαν και σε άλλα θέματα  του Δήμου τα οποία μπορούν από κοινού να προωθηθούν, με γνώμονα πάντα  την   βελτίωση της ποιότητας ζωής των   δημοτών.Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3360 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.