Το ψηφοδέλτιο του για το νομό Πρέβεζας παρουσίασε το ΚΚΕ

Συγκέντρωση του ΚΚΕ με θέμα την «Εκτίμηση των εκλογικών αποτελεσμάτων της 26ης του Μάη», πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 10/6,  στο ξενοδοχείο Πρέβεζα Σίτυ.
Στην πολιτική εκδήλωση παρουσιάστηκε και το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο νομό Πρέβεζας.
Κατά αλφαβητικά σειρά το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ απαρτίζουν
1) Κύρλας Κώστας: Γιατρός, νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Πρέβεζας, πρώην πρόεδρος εργαζομένων στο νοσοκομείο Πρέβεζας, εκλεγμένο στο Δ.Σ. των νοσοκομειακών ιατρών Ελλάδας, στέλεχος του ΚΚΕ στον Νομό Πρέβεζας.
2) Μαλεζά Ζήνα: Μηχανικός επιστήμης υλικών, απόφοιτος μεταπτυχιακού διπλώματος, συνδικαλίστρια στα φοιτητικά χρόνια, γραμματέας του τομεακού συμβουλίου της ΚΝΕ.
3) Παπαδημητρίου Ειρήνη: Γιατρός, ελεύθερος επαγγελματίας, νέα δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Πρέβεζας, μέλος της γραμματείας της επιτροπής της ειρήνης Πρέβεζας.
4) Πούμπης Γιώργος: Ιδιωτικός υπάλληλος, πρόεδρος σωματείου εργαζομένων ιδιωτικών υπαλλήλων, αντιπρόσωπος στην ομοσπονδία ιδιωτικών υπαλλήλων, μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας.
Εισαγωγικά στην εκδήλωση μίλησε ο κ Κωτσαντής ενώ στην συνέχεια μίλησαν οι υποψήφιοι βουλευτές.
       
Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 2031 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.