Το πρώτο της βιβλίο με τίτλο “ο Απεσταλμένος” παρουσιάζει η Ματίνα Γιαννοπούλου

Η συγγραφέας Γιαννοπούλου Ματίνα και οι Εκδόσεις Πηγή, σας προσκαλούν στην πρώτη επίσημη παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο “ ο Απεσταλμένος”.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Ιουνίου, στις 19:30, στην “Θεοφάνειο Δημοτική Αίθουσα Τέχνης” Θεοφάνους 3, Πρέβεζα.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

  • κ. Μαργέλη Ματίνα (Αξιωματικός Λ.Σ. – Πτυχιούχος Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών/ Τμ. Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας)
  • κ. Λορέντζου Κατερίνα (Κοινωνική Λειτουργός στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας και Ιατροπαιδαγωγικό Κέντρο Πρέβεζας)

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Λίγα λόγια για την συγγραφέα:

Γιαννοπούλου Ματίνα

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Σπάρτη, Λακωνίας. Σπούδασε στο ΤΕΙ/Καλαμάτας/Τμήμα Διοίκησης Μονάδων Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά η επαγγελματική της κατεύθυνση στράφηκε αλλού. Με έντονο ενδιαφέρον για τις τέχνες από νεαρή ηλικία, ασχολήθηκε με την συγγραφή και την ζωγραφική. Έχει στο ενεργητικό της πολλές ομαδικές εκθέσεις αλλά και μία ατομική. Το αναγνωστικό της ενδιαφέρον πάντα κινούνταν στο μυστηριακό και φανταστικό πεδίο, το οποίο πιστεύει ότι δίνει ενδιαφέρον στην ζωή μας.  Βρίσκεται σε διαρκή αναζήτηση για την επόμενη καλλιτεχνική δημιουργία και ετοιμάζει πάντα κάτι καινούργιο είτε στην συγγραφή, είτε στην ζωγραφική. Μένει στην Πρέβεζα μόνιμα με την οικογένειά της. Αυτό το βιβλίο είναι το πρώτο της σύγγραμμα που μοιράζεται με το αναγνωστικό κοινό.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Fb: Matina Giannopoulou

Email: matagia78@gmail.comΟμάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23966 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.