Το Πολιτιστικό Καλοκαίρι της Πρέβεζας στην εκπομπή της ΕΡΤ 3 “Κάθε μέρα Ελλάδα”

Σε απευθείας σύνδεση με την παραλία της Πρέβεζας η ΕΡΤ 3 και η Εκπομπή “Κάθε μέρα Ελλάδα” φιλοξένησε πριν από λίγη ώρα την αντιδήμαρχο Πολιτισμού Δήμου Πρέβεζας Αθηνά Κωνσταντάκη.

Η κ.Κωνσταντάκη μίλησε στον δημοσιογράφο Σωτήρη Αργύρη και τους συντελεστές της εκπομπής για το πολιτιστικό καλοκαίρι που φέτος παρά τους περιορισμούς που επιβάλλει η πανδημία του κορονοϊού θα φιλοξενήσει η Πρέβεζα δίνοντας τη δυνατότητα σε κατοίκους και επισκέπτες να παρακολουθήσουν αξιόλογα μουσικά και θεατρικά δρώμενα με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Όπως επισημάνθηκε από το δημοσιογραφικό τιμ της εκπομπής ο Δήμος της Πρέβεζας είναι ο πρώτος από όλη την Ήπειρο που ανακοίνωσε πολιτιστικές εκδηλώσεις τις οποίες η αντιδήμαρχος παρουσίασε αναλυτικά.

Η κ.Κωνσταντάκη απεύθυνε πρόσκληση στο κοινό να επισκεφθεί την πόλη μας και να χαρεί με ασφάλεια τον ήλιο, τη θάλασσα και το πολιτιστικό καλοκαίρι αφού ο Δήμος θα εφαρμόσει όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την ασφάλεια των θεατών.

Δημοτική Ραδιοφωνία


Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 2859 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.