Το μέλος της Συντονιστικής επιτροπής των μαθητών Πρέβεζας Μιχάλης Μπάκος στον Prisma 91,6 – Οι μαθητές της Πρέβεζας τάσσονται κατά των αλυτρωτισμών και των υποκινούμενων κινητοποιήσεων


Την Πέμπτη 29/11 στις 12 ”στο prisma radio 91.6 και στο ίδιο έργο θεατές καλεσμένος του Χρήστου Τσούτση στο στούντιο της εκπομπής ήταν ο Μιχάλης Μπάκος.

Ο Μιχάλης Μπάκος είναι μαθητής του 2ο ΓΕΛ Πρέβεζας και μέλος της Συντονιστικής επιτροπής των μαθητών αλλά και μέλος του δεκαπενταμελούς του 2ο Γενικού Λυκείου.
Ο Μιχάλης Μπάκος μας τόνισε και μας μετέφερε την κατάσταση και το κλίμα που επικρατεί στα σχολεία στα σχολεία του νομού Πρέβεζας αλλά και πιο συγκεκριμένα και της πόλης.

Οι μαθητές και τα μέλη της Συντονιστικής επιτροπής πραγματοποίησαν δράσεις ενάντια στην προσπάθεια δημιουργίας κλίματος καταλήψεων από ακροδεξιούς κύκλους στο “‘όνομα” και με επίδικο την Μακεδονία. Κανένα σχολείο της πόλης άλλωστε σύμφωνα με τους μαθητές δεν είναι υπό κατάληψη με τέτοιο περιεχόμενο μέχρι στιγμής.

Ο κ. Μπάκος τόνισε ότι οι μαθητές της Πρέβεζας μέσα από συλλογικές αποφάσεις τάσσονται κατά των αλυτρωτισμών και των υποκινούμενων αυτών κινητοποιήσεων, και συνεχίζουν να παλεύουν για τα πραγματικά προβλήματα κόντρα στο νέο σχέδιο νόμου του Υπουργού Παιδείας κ. Γαβρόγλου αλλά και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Επιπρόσθετα κάλεσε όλους τους μαθητές στην συνάντηση του Σαββάτου 1/12 στις 12 στο Εργατικό κέντρο.Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23966 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.