Το Φροντιστηριο Φιλολογικών Μαθηματων της Σπυριδούλας Γεωργοκίτσου προσαρμόζει τα σχολικά βοηθήματά του στις ανάγκες του νέου συστήματος!


Ένα μήνα πριν ανακοινώθηκαν οι αλλαγές που ετοιμάζει το υπουργείο παιδείας και θα αφορούν τις Πανελληνιες του 2020. Μέσα σε αυτές τις αλλαγές ήταν κι εκείνη του τρόπου εξέτασης του μαθήματος των αρχαίων ελληνικών. Η μετάφραση του γνωστού κειμένου αντικαταστάθηκε με νοηματική ερώτηση και «έσπασαν» οι μονάδες της μετάφρασης του αγνώστου, σε μικρότερη μετάφραση και νοηματική ερώτηση.

Το Φροντιστηριο Φιλολογικών Μαθηματων της Σπυριδούλας Γεωργοκίτσου παρακολουθεί τις αλλαγές και προσαρμόζει τα σχολικά βοηθήματά του στις ανάγκες του νέου συστήματος!
Ξεκινώντας, λοιπόν, από μια θεματογραφία αρχαίας ελληνικής που συμπεριλαμβάνει 37 κείμενα φιλοσοφικού, ρητορικού και ιστορικού περιεχομένου, με λεξιλογικες διευκρινίσεις, αναλυτικά εισαγωγικά σημειώματα για κάθε κείμενο και συγγραφέα και ερωτήσεις κατανόησης. Με επιμέλεια εξωφύλλου-οπισθόφυλλο από την ίδια.
Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσει ένθετο με γραμματικό-συντακτικές ασκήσεις πάνω στα κείμενα.
Παρακολουθούμε τις αλλαγές και προσαρμόζουμε το πρόγραμμα σπουδών μας στις ανάγκες του συστήματος!
Διδασκαλία με υπευθυνότητα 
Γεωργοκίτσου Σπυριδούλα
Φροντιστήριο Φιλολογικών Μαθημάτων
Αντιγόνου 12 (έναντι 2ου-3ου Γυμνασίου)
6947545954
Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 22035 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.