Το Επιμελητήριο Πρέβεζας συγχαίρει όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που έδωσαν τη μάχη τους στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις

Ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Μπούρης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πρέβεζας συγχαίρουν όλους τους μαθητές και μαθήτριες που έδωσαν τη μάχη τους στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.

Η ζωή είναι γεμάτη από ευκαιρίες και εναλλακτικές επιλογές για όλους.

Για τους νεοεισερχόμενους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση η επιτυχία τους σηματοδοτεί μια νέα αρχή προσωπικής, πνευματικής και επαγγελματικής εξέλιξης.

Θερμές ευχές αξίζουν και στους γονείς που έδωσαν το δικό τους αγώνα και στήριξαν τα παιδιά τους, αλλά και στους εκπαιδευτικούς που με τη μεθοδική δουλειά τους στάθηκαν κοντά στους μαθητές.

Υπηρεσία του Επιμελητηρίου Πρέβεζας για τους φοιτητές – παιδιά των μελών του Επιμελητηρίου Πρέβεζας.

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας καλεί τους φοιτητές παιδιά μελών του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, που έχουν εισαχθεί σε σχολές που συνδέονται άμεσα με υπηρεσίες του Επιμελητηρίου Πρέβεζας (οικονομικά, διοίκηση επιχειρήσεων, τουριστικά, κ.α) να αποστείλουν τα στοιχεία τους (Όνομα, Επώνυμο, Σχολή Φοίτησης, email φοιτητή/τριας, Επωνυμία Επιχείρησης, email επιχείρησης) στο email που θα βρουν παρακάτω προκειμένου να λαμβάνουν ενημερωτικά δελτία και να μπορούν να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις, σεμινάρια που πραγματοποιούνται από το Επιμελητήριο Πρέβεζας.

Επιπλέον τόσο τα μέλη της Διοίκησης όσο και οι συνεργάτες του Επιμελητηρίου θα είναι στη διάθεσή τους σε τυχόν απορίες, ανησυχίες ή προβληματισμούς, που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.

Για την αποστολή των στοιχείων και για πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Επιμελητήριο Πρέβεζας στην Υπεύθυνη κ. Σακαλάκη Σταυρούλα στο τηλέφωνο 2682029414 (εσωτ. 5) και στο email: ssakalaki@prevezachamber.gr.

Από το γραφείο τύπου του ΕπιμελητηρίουΟμάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 24022 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.