Το επιμελητήριο Πρέβεζας για τις κυβερνητικές εξαγγελίες

Για τον επιχειρηματικό κόσμο, οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού, λίγες μάλιστα ημέρες πριν τις εκλογές, ως πακέτο παροχών που δίνει ανάσα σε συγκεκριμένη μερίδα συμπολιτών μας, μπορεί να χαρακτηριστεί ως ευπρόσδεκτο.

Αναμφίβολα η καταβολή 13ης σύνταξης στους συνταξιούχους , η μείωση του Φ.Π.Α. σε Δ.Ε.Η., τρόφιμα και εστίαση που θα διασώσει μέρος του εισοδήματος των καταναλωτών για το οποίο οι επιχειρήσεις ευελπιστούν ότι θα δώσει ώθηση στην αγοραστική κίνηση, πρέπει να επικροτηθούν.

Σε αυτές τις εξαγγελίες δεν ακούστηκαν μέτρα ενίσχυσης της μεσαίας τάξης, δεν ειπώθηκε το παραμικρό για μείωση των συντελεστών φορολογικής κλίμακας, δεν ακούστηκε λέξη για μείωση του ΕΝΦΙΑ, κάτι που ζητάει διακαώς η επιχειρηματική κοινότητα.

Αυτή τη στιγμή ζητούμενο για τη χώρα μας είναι η παραγωγική ανασυγκρότησή της και η στήριξη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, μεταξύ άλλων με την αποκατάστασή  της χρηματοπιστωτικής κανονικότητας και απελευθέρωση κεφαλαίων για τη χρηματοδότηση επενδύσεων του ιδιωτικού τομέα, με βιώσιμους και ανταγωνιστικούς όρους.

                                   O Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας

                                                                        Ιωάννης Μπούρης

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23192 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.