Το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου Ιωαννιτών 2016-2019, προς έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο

Το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου Ιωαννιτών 2016-2019 τίθεται προς συζήτηση και έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Ιουλίου και ώρα 13.30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου «Αθανάσιος Τσακάλωφ».

Το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα τοπικής και οργανωτικής-λειτουργικής ανάπτυξης, σε εναρμόνιση με τις κατευθύνσεις αναπτυξιακού σχεδιασμού σε τοπικό, περιφερειακό και εθνικό επίπεδο.

Υπενθυμίζουμε πως της κατάρτισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος, έχει προηγηθεί δημόσια διαβούλευση της πρώτης φάσης αυτού, που αφορούσε στον Στρατηγικό Σχεδιασμό,  όπου ο Δήμος Ιωαννιτών κάλεσε πολίτες και φορείς να καταθέσουν τις απόψεις και τις προτάσεις του.

Λόγω της σημασίας του θέματος και για να υπάρχει ο ανάλογος χρόνος συζήτησης, η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης περιλαμβάνει μόνο δύο θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Συγκεκριμένα η ημερήσια διάταξη είναι η εξής:

 • Έγκριση του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου Ιωαννιτών 2016-2019
 • Λήψη απόφασης για την παράταση από 01/07/2016 έως 31/10/2016 της συμμετοχής του Δήμου Ιωαννιτών μαζί με την Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Έρευνας και Παρέμβασης – Ε.Ψ.Ε.Π. και το N.Π.Δ.Δ. Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. Δήμου Ιωαννιτών, σε εταιρικό κοινωνικό σχήμα, με αντικείμενο την υλοποίηση του σχεδίου δράσης, για κοινωνικές δομές άμεσης αντιμετώπισης της φτώχειας


 • Ομάδα Σύνταξης
  About Ομάδα Σύνταξης 23990 Articles
  To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

  Be the first to comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.


  *


  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.