Το αδιαχώρητο στο Καλοκαιρινό Disco Party στη Μαργαρώνα (φώτο-vid)

Με επιτυχία αναβίωσε χθες η Καλοκαιρινή Disco του Μαργαρώνα. 27 χρόνια μετά η τότε καλοκαιρινή Discotheque του margaronaroyal έσπασε τα δεσμά της σιωπής της για να προσφέρει στους θαμώνες της μια αξέχαστη βραδιά από μουσικές της εποχής των 80s. Ο κόσμος άρχισε να καταφθάνει από πολύ νωρίς στο Καλοκαιρινό Disco Party  και η προσέλευση του συνέχισε και μετά τα ξημερώματα με πληροφορίες οι θαμώνες να ξεπέρασαν τους 1000.

Ο Μιχάλης Γιολμάς και ο Αποστόλης Σκόπας, , είχαν διαλέξει τα καλύτερα μουσικά κομμάτια από την δεκαετία του 80 και έκαναν όλους να χορέψουν με την ψυχή τους μακριά από το άγχος της καθημερινότητας.

Η αυλαία άνοιξε με τη Φαίη Σουίδα και τα κορίτσια της να μας παρουσιάζουν τη χορογραφία του Thriller του Μάικλ Τζάκσον, ενώ μετά από λίγο ο σωσίας του Μάικλ  άναψε τη φλόγα του πάρτυ και με τα χορευτικά του έδωσε το ένευσμα για ατελείωτο χορό στην πίστα, η οποία γέμισε από λάτρεις της disco όλων των ηλικιών.

Τα έσοδα θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα για την ενίσχυση δυο ατόμων.

 


Το αδιαχώρητο στο Καλοκαιρινό Disco Party στη... από vasiliskourkoulas


Το αδιαχώρητο στο Καλοκαιρινό Disco Party στη… από vasiliskourkoulas


Το αδιαχώρητο στο Καλοκαιρινό Disco Party στη... από vasiliskourkoulas


Το αδιαχώρητο στο Καλοκαιρινό Disco Party στη... από vasiliskourkoulas

 

discopartymargaegiene (2) discopartymargaegiene (3) discopartymargaegiene (4) discopartymargaegiene (5) discopartymargaegiene (6) discopartymargaegiene (7) discopartymargaegiene (8) discopartymargaegiene (9) discopartymargaegiene (10) discopartymargaegiene (11) discopartymargaegiene (12) discopartymargaegiene (13) discopartymargaegiene (14) discopartymargaegiene (15) discopartymargaegiene (16) discopartymargaegiene (17) discopartymargaegiene (18) discopartymargaegiene (19) discopartymargaegiene (20) discopartymargaegiene (21) discopartymargaegiene (22) discopartymargaegiene (23) discopartymargaegiene (24) discopartymargaegiene (25) discopartymargaegiene (26) discopartymargaegiene (27) discopartymargaegiene (28) discopartymargaegiene (29) discopartymargaegiene (30) discopartymargaegiene (31) discopartymargaegiene (32) discopartymargaegiene (33) discopartymargaegiene (34) discopartymargaegiene (35) discopartymargaegiene (36) discopartymargaegiene (37) discopartymargaegiene (38) discopartymargaegiene (39) discopartymargaegiene (40) discopartymargaegiene (41) discopartymargaegiene (42) discopartymargaegiene (43) discopartymargaegiene (44) discopartymargaegiene (45) discopartymargaegiene (46) discopartymargaegiene (47) discopartymargaegiene (48) discopartymargaegiene (49) discopartymargaegiene (50) discopartymargaegiene (51) discopartymargaegiene (52) discopartymargaegiene (53)

Βασίλης Κούρκουλας
About Βασίλης Κούρκουλας 2034 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.