Την πίτα της έκοψε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας (φωτο)

Φωτογραφίες: MAGICFOCUS © 

H Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας, το βράδυ της Κυριακής 26/1 έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Margarona Royal Hotel.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας της Ένωσης, κ.κ.Μυλωνάς και Στέφος αντίστοιχα. Στην αρχή της εκδήλωσης, σύντομη ομιλία πραγματοποίησε ο Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών ο οποίος αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή χρονιά ανέφερε:

“Η ομοσπονδία βρίσκεται σε ένα υψηλό επίπεδο λειτουργίας και δράσης ενισχύει τον διεκδικητικό ρόλο στην ελληνική κοινωνία. υπερασπίζεται με σθένος τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις κατακτήσεις των προηγούμενων χρόνων που κατακτήθηκαν με σκληρούς συνδικαλιστικούς αγώνες σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, είναι πάντα δίπλα στον Έλληνα αστυνομικό, υπερασπίζεται το επάγγελμα του που είναι το πιο στρεσογόνο και το πιο επικίνδυνο. Είμαστε ο μόνος κλάδος εργαζομένων που ανατρέψαμε μνημονιακούς νόμους, συνεχίζουμε τη δράση μας και το 2020 με αυτό το κεκτημένο, αποσπάσαμε δεσμεύσεις από την σημερινή κυβέρνηση από τις οποίες αναμένεται να αξιοποιήσουμε στη συνέχεια όσον αφορά το μισθολόγιο και όσον αφορά την θεσμοθέτηση της επικινδυνότητας της εργασίας. Πιστεύουμε ότι με την δική σας στήριξη το 2020 θα πετύχουμε τα προσδοκώμενα…καλή χρονιά σε όλους”.

Πριν την κοπή της Βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε τελετή για την βράβευση προσφάτως αποστρατευθέντων αστυνομικών, κ.κ.Σάββα, Καψάλη και Καπελάνο για το ήθος τους και την πολυετή προσφορά τους στην Ελληνική Αστυνομία και την κοινωνία καθώς και η επιβράβευση των τέκνων μελών της ένωσης για την επιτυχία τους στις Πανελλήνιες Εξετάσεις του 2019.Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3071 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.