Την Πέμπτη 30/05 στις 11.30 ο Γ. Νίτσας στον Prisma -“Η Ανάπτυξη Τώρα είναι έτοιμη να συμμετέχει σε κίνηση συν διοίκησης του Δήμου Πρέβεζας με γνώμονα και κύριο μέλημα το συμφέρον των Δημοτών Πρέβεζας”

Πολιτική Σύσκεψη πραγματοποίησε η ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη Πρέβεζας Ανάπτυξη Τώρα με τον Επικεφαλής Γιώργο Νίτσα  την Τρίτη  28/05 το βράδυ.

Η συνάντηση έγινε σε κλίμα που προάγει τον πολιτικό πολιτισμό και αποτελεί ελπιδοφόρο μήνυμα για το μέλλον του Δήμου Πρέβεζας.

Η παράταξη Ανάπτυξη Τώρα ομόφωνα αποφάσισε να στηρίξει την επιλογή του Γιώργου Νίτσα η οποία θα συνάδει με τις προγραμματικές αρχές τα μνημόνια συνεργασίας και την ευρύτερη κοινωνική συμμαχία για την ανάπτυξη του Τόπου .

Αξίζει να σημειωθεί ότι έγινε αναφορά σε μια σειρά από σημαντικά ζητήματα όλων των δημοτικών ενοτήτων του Δήμου Πρέβεζας  σε μια παράταξη που από καιρό δείχνει ότι διαθέτει την εμπειρία, την κουλτούρα συνεργασίας ,τον σεβασμό στην διαφορετικότητα και τη δύναμη να αλλάξει η κατάσταση προς το καλύτερο στο Δήμο Πρέβεζας.

Η Ανάπτυξη Τώρα είναι έτοιμη να συμμετέχει σε κίνηση συν διοίκησης του Δήμου Πρέβεζας με γνώμονα και κύριο μέλημα το συμφέρον των Δημοτών Πρέβεζας.

ΓΡΑΦΕΙΟ  ΤΥΠΟΥ

 
Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 2043 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.