Την Κυριακή όλοι στο Γιαννιώτικο Σαλόνι – Μετά μουσικής το μήνυμα: «το Πάρκο ανήκει στους Γιαννιώτες»

Αυτή την Κυριακή στο Γιαννιώτικο Σαλόνι,  μια συμβολική εκδήλωση κι ένα μήνυμα -μετά μουσικής- από τους Γιαννιώτες, προς την πολιτεία, προς κάθε κατεύθυνση.

Ο Δήμος Ιωαννιτών απευθύνει κάλεσμα στους Γιαννιώτες ώστε,  «να στείλουμε  όλοι μαζί το μήνυμα πως το Πάρκο Πυρσινέλλα- Γιαννιώτικο Σαλόνι ανήκει στην πόλη, ανήκει στους Γιαννιώτες, ανήκει στο Δήμο».

Την Κυριακή από τις 12 το μεσημέρι, στο Γιαννιώτικο Σαλόνι θα ξεκινήσει ένα Ηπειρωτικό γλέντι με παραδοσιακή μουσική, σε μια εκδήλωση που έχει συμβολικό χαρακτήρα και πραγματοποιείται μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Δήμος Ιωαννιτών αξιώνει από την πολιτεία να «επιστρέψει» το Πάρκο Πυρσινέλλα στους Γιαννιώτες. Να δώσει  πολιτική λύση που θα θέσει τέλος στην «ομηρία» του Πάρκου, θα επιτρέψει την αξιοποίηση του και θα σταματήσει τη συνεχιζόμενη απαξίωση ενός πνεύμονα της πόλης.

Αυτή την Κυριακή, με ένα συμβολικό Ηπειρωτικό γλέντι, το Γιαννιώτικο Σαλόνι «ζωντανεύει» γίνεται σημείο αναφοράς, όπως ήταν πάντα, πριν ξεκινήσει η περιπέτεια των παράλογων  ιδιοκτησιακών απαιτήσεων  του δημοσίου.

Το μουσικό μέρος της εκδήλωσης, οργανώνει το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου και θα εμφανιστεί η παραδοσιακή ορχήστρα με τους Βασίλη Παπαγεωργίου, Αποστόλη Μετσοβίτη, Γιώργο Κάκκο, Βαγγέλη Νούση.

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23899 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.