Την επόμενη εβδομάδα θα συνεδριάσει η Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ για να βγάλει επικεφαλής για το δήμο – Ποια ονόματα παίζουν…

Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο αναμένεται να αποφασίσει ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ για την υποψηφιότητα με την οποία θα διεκδικήσει το Δήμο Πρέβεζας.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην χθεσινή συνάντηση που είχαν στην Περιφερειακή Συντονιστική Επιτροπή Ηπείρου του ΣΥΡΙΖΑ τα στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ με τον Π. Σκουρλέτη, τους ζήτησε το επόμενο διάστημα να έχει ξεκαθαρίσει το ζήτημα του επικεφαλής.

Οι πληροφορίες του PrevezaToday αναφέρουν ότι την επόμενη εβδομάδα  –κατά πάσα πιθανότητα την Τετάρτη- θα συνεδριάσει η οργάνωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας για να αποφασίσουν ποιος θα είναι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου. Με τα νέα αυτοδιοικητικά δεδομένα, και αφού «ναυάγησε» η υπερκομματική λύση Καράμπελα που μέρος του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ φαινόταν να προκρίνει –το είχε δηλώσει άλλωστε και ο συντονιστής της Νομαρχιακής Δ, Παπαδήμος, είναι σχεδόν βέβαιο ότι το κόμμα θα προχωρήσει με την επιλογή από το στελεχιακό δυναμικό που ανήκει ή πρόσκεινται στο χώρο της κεντρο-αριστεράς.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες 2 φαίνεται να είναι αυτοί που ενδιαφέρονται να διεκδικήσουν την θέση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου:

Ο Κυριάκος Κοτσίνης ο οποίος άλλωστε ανήκει στο κόμμα και έχει θέσει τον εαυτό του στη διάθεση του κόμματος από την αρχή της προσπάθειας για συγκρότηση ψηφοδελτίου,

και ο παιδίατρος Ευάγγελος Μπακόλας, το όνομα του οποίου ακούγεται επίσης έντονα το τελευταίο διάστημα και φαίνεται ότι θα είναι η μια πρόταση που θα υποστηρίξουν κάποια  μέλη του κόμματος.

Το συντονιστικό όργανο το οποίο είχε συγκροτηθεί για τις αυτοδιοικητικές εκλογές πάντως  δεν συνεδρίασε καθόλου το τελευταίο διάστημα  για να δώσει τις προτάσεις του και αυτό προφανώς δείχνει έλλειψη συντονισμού και… αποφασιστικότητας για τις επόμενες κινήσεις.
Μέσα δε σε αυτό το κλίμα δε θα εκπλαγεί κανείς αν ακουστούν προτάσεις  από μέλη του κόμματος ακόμη και για στήριξη στον νυν δήμαρχο Χρήστο Μπαϊλη…Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3314 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.