Τη πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας παρουσία του υπουργού Άμυνας κ. Νίκου Παναγιωτόπουλου -video και φωτογραφίες

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος στην Πρέβεζα. Την Κυριακή το πρωί , 9 Φεβρουαρίου ,πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Πρέβεζας παρουσία του υπουργού Άμυνας κ. Νίκου Παναγιωτόπουλου.

Η μαζική συνεστίαση έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Margarona Royal Hotel.

Στην ετήσια εκδήλωση της κυβερνώσας παράταξης για την πρωτοχρονιάτικη πίτα της τοπικής νομαρχιακής οργάνωσης της Ν.Δ, εκτός από τον υπουργό Άμυνας , τίμησαν  με την παρουσία τους οι βουλευτές Λευκάδας και Άρτας της Ν.Δ κ.κ. Καββαδάς και Στύλιος. Το παρών έδωσαν ο Βουλευτής του ν. Πρεβέζης κ. Γιαννάκης , ο οποίος υποδέχτηκε στην πόλη μαζί με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ κ. Τζίμα τον υπουργό.

Επίσης ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Γεωργάκος, οι κ.κ Αντιδήμαρχοι Δαρδαμάνης , Ακρίβης , Παγγές, Σαριγιάνογλου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Καραμανίδης καθώς και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Πρέβεζας κ.κ Ματσίρας και Γούσης.

Τέλος στην συνεστίαση παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Ζηρού και πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ κ. Καλαντζής.

Την εκδήλωση συντόνισε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πρέβεζας κ. Νίκος Τζίμας ο οποίος και χάρισε και μια αναμνηστική εικόνα του πολιούχου Πρεβέζης Άγιου Χαράλαμπου στον υπουργό.

Μήνυμα Ενότητας και Στήριξης των ενόπλων δυνάμεων μέσω της ομιλίας του έδωσε ο υπουργός και παράλληλα αναφέρθηκε στο κυβερνητικό έργο και τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Ν.Δ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απεύθυνε ο Gianluca Ματσίρας Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού ΝΔ Περιφέρειας Ηπείρου.

 


Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3058 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.