Θοδωρής Σολδάτος στον Prisma 95,1: "Είμαι αρκετά αισιόδοξος ότι η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει την έδρα στην Λευκάδα"

 Την εκτίμηση ότι το τελευταίο τριήμερο πριν τις κάλπες θα είναι εξαιρετικά κρίσιμο, καθώς ένα πολύ μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων αποφασίζει την τελευταία στιγμή, εξέφρασε μέσα από τον Prisma 95,1 ο Θοδωρής Σολδάτος.

«Αυτό σημαίνει ότι τα πολιτικά κόμματα που δεν προσέχουν, που τα στελέχη τους διατυπώνουν σε καθημερινή βάση αλληλοσυγκρουόμενες απόψεις κάτι που συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ, που διατυπώνουν απόψεις που προκαλούν ανησυχία, φέρνοντας ως παράδειγμα την πρόσφατη δήλωση του υπ. Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ κ. Βαρουφάκη που χαρακτήρισε ηλίθιο το σχέδιο Γιουνκέρ , όλα αυτά φοβίζουν τους πολίτες, λέγοντας ότι τίποτε δεν έχει κριθεί μέχρι την επόμενη Κυριακή.

Σύμφωνα με τον κύριο Σολδάτο όποια κυβέρνηση και αν προκύψει θα διαπραγματευτεί με τους Ευρωπαίους εταίρους, λέγοντας παράλληλα ότι οι εταίροι δεν θα πρέπει να ανακατεύονται στα εσωτερικά της χώρας ενώ πρέπει να αφήσουν να εξελιχθούν τα πράγματα στην Ελλάδα σύμφωνα με την θέληση των πολιτών.

Όσον αφορά το πολιτικό του μέλλον ο κύριος Σολδάτος υπογράμμισε ότι παραμένει πολιτικά ενεργός λέγοντας ότι με την πολιτική ασχολείται από τα μαθητικά του χρόνια, είναι στο DNA του, με τους πολίτες της Λευκάδας να τον εκλέγουν Βουλευτή τρεις φορές, λέγοντας ότι είναι ρεκόρ για την Λευκάδα ένας βουλευτής να έχει εκλεγεί τρεις φορές και να μην έχει διαδεχτεί κάποιον άλλον, συμπληρώνοντας ότι η πολιτική είναι κομμάτι της ζωής του.
Ο ίδιος μάλιστα στηρίζει την προσπάθεια του κόμματος στην Λευκάδα εκφράζοντας την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα της έδρας στο νησί.Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 24022 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.