Θετική εξέλιξη η ένταξη του Ακτίου στους προορισμούς της Monarch Airlines

 Ιδιαίτερα θετική εξέλιξη στον τομέα του Τουρισμού για την περιοχή μας αποτελεί η ένταξη του αεροδρομίου του Ακτίου στους προορισμούς της Εταιρείας Monarch Airlines Βρετανικών συμφερόντων.

Η Εταιρεία μεταξύ των 3.200 νέων προορισμών της ενέταξε και την Πρέβεζα. και μάλιστα η διευθύντρια ανάπτυξης της Εταιρείας Marisa Blasco προέβη σε δηλώσεις λέγοντας χαρακτηριστικά «Πρόσφατα καταρτίσαμε μία στρατηγική έρευνα για το δίκτυό μας, κοιτάζοντας προσεκτικά τους προορισμούς στους οποίους θέλουν να πετάξουν οι πελάτες μας και ως αποτέλεσμα της έρευνας αυτής, θα κάνουμε πτήσεις σε Πρέβεζα, Ρόδο και Ζάκυνθο, το καλοκαίρι του 2015».

Θα πρέπει να πούμε ότι η συγκεκριμένη νέα Εταιρεία εκτός από Βρετανούς τουρίστες θα αποτελέσει πύλη και για μεγάλο αριθμό τουριστών από Χώρες που μέχρι σήμερα δεν είχαν στην ταξιδιωτική τους ατζέντα την Πρέβεζα.

Ένα ενδεχόμενο ναυάγιο με την Εταιρεία Easy jet, η οποία κοστολόγησε την συμφωνία με την περιοχή μας τρεις φορές πιο ακριβά σε σχέση με άλλες Εταιρείες, δεν φαίνεται ότι θα επηρεάσει καθώς ήδη αρκετές αεροπορικές εταιρείες εντάσσουν από μόνες τους χωρίς το παραμικρό κόστος την Πρέβεζα στους καλοκαιρινούς  προορισμούς τους…

Πηγή: εφημερίδα “Τοπική Φωνή”Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 24063 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.