Θανάσης Ράπτης: O Γολγοθάς του ΝΑΙ στο τέλος είχε το σταυρό, ενώ ο Γολγοθάς του ΟΧΙ είχε την ελπίδα για ανάκαμψη

Ο Επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Πάργας  και Αρχηγός της παράταξης «Δυνατά για μια Νέα Αρχή»  Θανάσης Ράπτης μίλησε στον Prisma 95,1 και στην εκπομπή του Κώστα Καζαντζίδη κάνοντας  το δικό του σχόλιο για την επόμενη ημέρα μετά το δημοψήφισμα και σχολίασε τα εξής:

«Την ελληνική κοινωνία την περιμένει ένας Γολγοθάς που έχει ξεκινήσει εδώ και πέντε χρόνια. Ωστόσο ο Γολγοθάς του ΝΑΙ στο τέλος είχε το σταυρό, ενώ  ο Γολγοθάς του ΟΧΙ είχε την ελπίδα για ανάκαμψη.»

Ακολούθως ο κ. Ράπτης δεν παρέλειψε να σχολιάσει ότι και το ΝΑΙ στο χθεσινό δημοψήφισμα είχε τα δίκια του, καθώς αποτελούσε μια διαφορετική πολιτική επιλογή. «Όμως ήταν άγαρμπος ο τρόπος  που τα ΜΜΕ προσπάθησαν να περάσουν την πολιτική του ΝΑΙ. Επομένως, ήταν λογικό ένας τόσο ταλαιπωρημένος να αντιδράσει έτσι και να προκαλέσει την κατάρρευση  αυτών των ηγεσιών» είπε χαρακτηριστικά.

Συγχρόνως έκανε λόγο για τη δημοκρατία, «για την οποία κάνεις δεν κάνει νύξη, καθώς όλο το ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε μια συμφωνία οικονομικού περιεχομένου». Γι’ αυτό και στη συνέχεια διερωτήθηκε  «Τι θα γίνει τώρα στην Ε.Ε; -Επειδή σαν χώρα είμαστε Δαβίδ,  πλέον δεν θα ακούγεται η γνώμη μας και θα ακούμε μόνο τη γνώμη των τεχνοκρατών ;» Ενώ πρόσθεσε ότι η οικονομική ελίτ της Ευρώπης «σκόπιμα αποσιωπά το πρόβλημα της δημοκρατίας στην Ελλάδα.»

Κλείνοντας τόνισε ότι τα όλα τα κόμματα, ανεξάρτητα τι πρεσβεύουν, πρέπει να έρθουν σε μια συνεννόηση-  «Τους έχουμε όλους ανάγκη ώστε να ανοίξει ο δρόμος».Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.