Θανάσης Λιόλιος: Το παλαιό πολίτικο σύστημα, το οποίο ξεκίνησε στην μεταπολίτευση, έχει χρεοκοπήσει.

 

Ο πρώην δήμαρχος Πάργας κ. Θανάσης Λιόλιος μίλησε στον Prisma 95,1 αναφορικά με το   αποτελέσματα του χθεσινού δημοψηφίσματος και παράθεσε τα εξής :

  «Ο απλός λαός έστειλε τα  μηνύματα του προς όλες τις κατευθύνσεις. Το παλαιό πολίτικο  σύστημα, το οποίο ξεκίνησε στην μεταπολίτευση, έχει χρεοκοπήσει. Ο πολίτικος λόγος που άρθρωσε δεν εμπνέει και δεν αποτελεί εναλλακτική πρόταση για τη χώρα και τους πολίτες για τις επόμενες  δεκαετίες» υπογράμμισε και δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ προέρχεται από το παλαιό πολίτικο σύστημα. «Όμως, εάν, μπορέσει να εκσυγχρονίσει τον πολίτικο του λόγο και την πρακτική του θα αποτελέσει την κυρίαρχη άποψη για τα επόμενα χρόνια, εάν, όμως αποτύχει θα ακολουθήσει τους προηγούμενους.

   Η ισχυρή εντολή  που ζήτησε και έλαβε ο  πρωθυπουργός προκειμένου να εξασφαλίσει βιωσιμότητα της ελληνικής οικονομία και την ομαλότητα των κοινωνικών ομάδων, είναι μεγάλη ευθύνη. Ζητήματα που δεν  έχουν αντιμετωπιστεί χρόνια ή έχουν λυθεί με ασπιρίνες, όπως  μεταρρυθμίσεις, έλλειμμα, χρέος, εκσυγχρονισμός της δημόσια διοίκηση, διαφθορά καλείται τώρα ο πρωθυπουργός να πρέπει να τα επιλύσει.»Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.