Θα συνεχίσουν να παρέχουν κανονικα τις υπηρεσίες τους, τα Πρότυπα Κέντρα Ειδικών Θεραπειών Ηπείρου “Λόγο- Έργο

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε για μία ακόμη φορά ,λόγω της έντονης ανησυχίας σας ότι ως τα Κέντρα Ειδικής Αγωγής, λόγω της υπαγωγής μας στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, δεν υπαγόνται στα μέτρα lock-down και θα συνεχίσουμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας για το μήνα Νοέμβριο.

Για να γίνεται απόλυτα νόμιμα και σύμφωνα με τα νέα μέτρα που ισχύουν από σήμερα Σάββατο 7 Νοεμβρίου η μετακίνησή σας από και προς τα κέντρο μας, θα αποστέλλετε γραπτό μήνυμα στο 13033 (χωρίς χρέωση) με την εξής μορφή : 1 κενό Ονοματεπώνυμο και διεύθυνση κατοικίας. Αντίστοιχα μπορείτε να συμπληρώσετε την χειρόγραφη βεβαίωση κίνησης, δηλώνοντας τα στοιχεία σας, την ώρα μετακίνησης και επιλέγοντας πάντα την αιτιολογία μετακίνησης 1.

Σας παρακαλούμε να τηρείτε αυστηρά τις ώρες προσέλευσης στον χώρο του Κέντρου ώστε να μην δημιουργείται συνωστισμός και αναμονή, να φοράτε την μάσκα σας κατά την είσοδο στον χώρο, να μην χρησιμοποιείτε τον χώρο αναμονής!

Σας ευχαριστούμε για την υπομονή και την κατανόηση σας !

Πρότυπα Κέντρα Ειδικών Θεραπειών Ηπείρου “Λόγο- Έργο”Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3383 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.