Θ. Κάρτσακλας: Η βάση μας είναι τα ερασιτεχνικά σωματεία και αυτά πρέπει να στηρίξουμε.

Στη ραδιοφωνική εκπομπή του κ. Κώστα Καζαντζίδη στον Prisma 91,6 καλεσμένος ήταν ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας κ. Θωμάς Κάρτσακλας.

Ο κ. Κάρτσακλας συγχάρηκε την ομάδα του Τηλυκράτη που πραγματοποίησε το όνειρο της Λευκάδας με την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία λέγοντας τα εξής: «Σίγουρα το γεγονός ότι η ομάδα της Ένωσης μας στέφθηκε πρωταθλήτρια και είχε εξασφαλίσει την άνοδο πριν ακόμα τελειώσουν τα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική κατηγορία αποτελεί μια τεράστια επιτυχία και αξίζουν συγχαρητήρια στην Διοίκηση, Ποδοσφαιριστές, Τεχνική ηγεσία, στον κόσμο και σε όλους τους παράγοντες που συνετέλεσαν στην ομάδα του Τηλυκράτη να κάνει πραγματικότητα το όνειρο της Λευκάδας».

Στη συνέχεια ο κ. Κάρτσακλας αναφέρθηκε μετά από ερώτηση αν θα υπάρξει  επιχορήγηση στην Ένωση από το Στοίχημα με τον κ. Κάρτσακλα να λέει τα εξής: «Καταρχάς υπήρχαν εκπρόσωποι ΕΠΣ και στις δυο συγκεντρώσεις, και σε αυτήν που έκανε ο κ. Γκιρτζίκης αλλά και σε αυτήν που έκανε η ΕΠΣ Μακεδονίας και παρευρέθηκαν εκεί και οι ιδιοκτήτες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Ανταλλάξαμε απόψεις όσο αναφορά το ποδόσφαιρο και όχι μόνο το επαγγελματικό γιατί εμείς προερχόμαστε από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, η βάση μας είναι τα ερασιτεχνικά σωματεία και αυτά πρέπει να στηρίξουμε να μην μπερδευόμαστε. Το τι θα κάνουν αυτοί μεταξύ τους ας καθίσουν κάτω να τα βρουν, όσο αναφορά το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Εμείς έχουμε αλλά προβλήματα στις ενώσεις μας πως θα επιχορηγηθούν τα σωματεία μας, πως θα βελτιώσουμε την ποιότητα του πρωταθλήματος μας, γιατί από εκεί εκλεγόμαστε και αυτός είναι ο στόχος».

Όσο για την επιχορήγηση ο κ. Κάρτσακλας είπε ότι είναι μόνο φημολογίες και ότι δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση για αυτό το θέμα.

Ακούστε στο παρακάτω ηχητικό την συνέντευξη του κ. Κάρτσακλα.Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23961 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Trackback / Pingback

  1. Θ. Κάρτσακλας: «Να στηρίξουμε τα ερασιτεχνικά σωματεία» | Sportime24

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.