Τελικοί πανελλήνιου πρωταθλήματος beach volley under-17 στην Πρέβεζα – Ο Σπύρος Σακκάς και οι πρωταθλητές της περιφέρειάς μας στον Prisma 91,6

Ξεκινούν τα τελικά στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Juniors με πρώτο στάδιο το Κ17 Juniors Final (Παίδων – Κορασίδων) που θα πραγματοποιηθεί στις 26-28 Ιουλίου στην παραλία Κυανής ακτής στην Πρέβεζα.

Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί για άλλη μια χρονιά στις εγκαταστάσεις του Ermis Beach Volley Club και οι αναμετρήσεις θα γίνουν στα τρία καλοδιατηρημένα γήπεδα που υπάρχουν στον χώρο.

Οι εγκαταστάσεις του Ermis Beach Volley Club είναι αρκετά κοντά στο κέντρο της Πρέβεζας (400μ) και έχουν θέα την διάσημη παραλία της περιοχής, την Κυανή ακτή.

Στο K17 Juniors Final θα λάβουν μέρος οι νικητές των Ενώσεων και των Τοπικών Επιτροπών της Ε.Ο.ΠΕ. που βγήκαν από τα Regionals, είτε θα είναι ομάδες που πήραν την μεγαλύτερη βαθμολογία στα τουρνουά του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Juniors που προηγήθηκαν.

Συνδιοργανωτές είναι ο Δήμος Πρέβεζας, η Περιφέρεια Ηπείρου και οι σύλλογοι Φιλαθλητικός και Ερμής Πρέβεζας.

O πρόεδρος τoυ συλλόγου, Ermis Beach Volley Club Prevezas Σπύρος Σακκάς καθώς και οι αθλητές που εκπροσωπούν την περιοχή μας, Λαμπρινή Γεωργαντά – Αικατερίνη Σακκά και Ηλίας Καζούκας – Χαράλαμπος Μαυρόπουλος που είναι οι πρωταθλητές της περιφέρειάς μας μίλησαν στον Prisma 91,6:

 

 Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 24056 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.