Τάκης Παππάς: Στις προηγούμενες εκλογές υπήρχε συμφωνία Καχριμάνη – Μπαϊλη

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του  Δήμου Πρέβεζας και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του κ Ριζόπουλου, Τάκης Παππάς –μιλώντας στον Prisma 91,6- ανοίγοντας τα χαρτιά του σημείωσε και κατήγγειλε ότι «η περιφέρεια και ο κ Καχριμάνης στις προηγούμενες εκλογές στήριξαν ξεκάθαρα τον κ Μπαίλη»  ενώ εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτό το συμπέρασμα.

«Η απόφαση (να είμαι υποψήφιος με τον κ Ριζόπουλο) δεν έγινε από πικρία» ωστόσο ανέφερε ο κ Παππάς και σχολίασε «δεν προβληματίζει κανείς για το λόγο που πριν από 9 χρόνια η περιφέρεια Ηπείρου ήταν στις τελευταίες θέσεις και εξακολουθεί να παραμένει στις ίδιες θέσεις;» συμπλήρωσε  «δεν ήταν η πικρία, δεν ήταν το άδειασμα που μου έκαναν, δεν ήταν σε προσωπικό επίπεδο κάτι, δεν έχω κανένα παράπονο με τον αντιπεριφερειάρχη με τον οποίο στα άλλα έχω μια καλή σχέση και είναι ένας καλός επαγγελματίες. Αυτοδιοικητικά όμως υπάρχουν πράγματα που δεν έγιναν…»

Παράλληλα ο κ Παππάς αναφέρθηκε στο έργο της ΔΕΥΑΠ σχολιάζοντας ότι με πρωτοβουλία του ίδιου καταργήθηκε το 80% που πλήρωναν οι πολίτες. Όπως σημείωσε ο κ Παππάς πλέον με την υποψηφιότητά του με τον συνδυασμό «Ορίζοντες Ηπείρου» του κ Ριζόπουλου θα προσφέρει σε ολόκληρη την Π.Ε. Πρέβεζας όπως έκανε και σαν νομαρχιακός σύμβουλος που ήταν για 16 έτη.

«Τους παραδέχομαι, όταν κάνουν συμφωνία την τηρούν. Κάνουν συμφωνία με τον κ Μπαίλη μας βοηθάς στην πρώτη Κυριακή, σε βοηθάμε τη δεύτερη» ανέφερε για την περιφερειακή αρχή. Μάλιστα σημείωσε ότι υπάρχουν ακόμη και υποψήφιοι που μπαίνουν σε άλλους συνδυασμούς προκειμένου να γνωρίζουν τις κινήσεις και τον σχεδιασμό των πολιτικών αντιπάλων τους.

Τέλος ο κ Παππάς αναφέρθηκε στο όραμα που ο κ Ριζόπουλος μπορεί να φέρει για τη περιφέρεια και τον σχεδιασμό που υπάρχει.

Ακούστε ολόκληρη tη συνέντευξη:Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3331 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.