Τ. Αλεξιάδης προς Κ. Μπάρκα: «22 ακίνητα μισθώνει το Ελληνικό Δημόσιο στο Νομό Πρέβεζας, ενώ το Υπ. Οικ. διαθέτει 6 Δημόσια Κτήματα με κτιριακές εγκαταστάσεις».

Ο  Βουλευτής Ν. Πρέβεζας-ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας, είχε καταθέσει Ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών (αρ .πρωτ. 3037 / 9-2-2016) αναφορικά με τα ακίνητα στέγασης Δημοσίων Υπηρεσιών και τα ακίνητα του Δημοσίου Νομού Πρέβεζας, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, προκειμένου να γίνει πιο αποτελεσματική αξιοποίηση της δημόσιας ακίνητης περιουσίας.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης, στην Απάντησή του επισήμανε ότι τα ακίνητα, τα οποία μισθώνει το Ελληνικό Δημόσιο στο Νομό Πρέβεζας για κάλυψη στεγαστικών αναγκών των Υπουργείων και Αποκεντρωμένων Διοικήσεων είναι  (22) είκοσι δύο. Ειδικότερα, στον ακόλουθο πίνακα παρουσιάζονται αναλυτικά:

misthomenaakinitapreve (1)

misthomenaakinitapreve (2)

Αναφορικά με τα Δημόσια Κτήματα στο Νομό Πρέβεζας αρμοδιότητας Υπουργείου Οικονομικών, που περιλαμβάνουν κτιριακές εγκαταστάσεις, ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών υπογράμμισε ότι υπάρχουν έξι (6):  το πρώην «τελωνείο» Πρέβεζας εμβαδού περίπου 300τ.μ., το κτίριο, όπου στεγάζεται η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πρέβεζας, το κτήμα, όπου στεγάζονται το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας και η ΕΤΑΝΑΜ, το κτίριο, όπου στεγάζεται η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πρέβεζας, το «Διοικητήριο» στην πόλη της Φιλιππιάδας με κτίριο περίπου 900τ.μ., όπου στεγάζεται το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιππιάδας και τέλος το κτήμα, όπου στεγάζεται το Ειρηνοδικείο Πρέβεζας, καθώς και δύο αυτοτελείς χώροι στους οποίους στεγάζονται η Υπηρεσία Εφέδρων Ν. Πρέβεζας και το τμήμα της ΕΑΑΣ Πρέβεζας.

misthomenaakinitapreve (3)

misthomenaakinitapreve (4)Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23999 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.