Συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο και έκδοση ψηφίσματος σχετικά με το ξενοδοχείο καραντίνας ζητά η “Ανάπτυξη Τώρα”

ΠΡΟΣΠρόεδρο δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας

Κοιν: κ. Δήμαρχο και επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων.

 

Κ. πρόεδρε του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας σας ζητάμε  να έρθει  για συζήτηση προ ημερήσιας διάταξης στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης 1/7/2020  το θέμα :

ΕΚΔΟΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ  ΚΑΙ  ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ  το Ξενοδοχείο καραντίνας  που θα φιλοξενήσει  επισκέπτες από τον νομό μας οι οποίοι θα διαγνωστούν θετικοί στον COVID-19  στο ιστορικό κέντρο της Πρέβεζας.

Ζητάμε να ενημερωθούν οι παρατάξεις και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς ώστε να συν διαμορφωθεί στο δημοτικό συμβούλιο μία σαφής αντιπρόταση. Για την περίπτωση του ενός τρίτου του δημοτικού συμβουλίου παρακαλώ να ερωτηθούν οι παρατάξεις αν συναινούν ή όχι.

Προκαλούμε την συζήτηση, το θέμα  χαρακτηρίζεται για εμάς ως  εξαιρετικά επείγον προκειμένου να χαράξουμε μια ενιαία   πολιτική που αρμόζει στον τόπο μας αναφορικά με τον τουρισμό,  την προοπτική να γίνουμε τουριστικός προορισμός,  την ασφάλεια των πολιτών μας και των επισκεπτών.

Στην συνεδρίαση αυτή θα καλέσουμε να παρευρεθούν και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς για να μας καταθέσουν τις απόψεις και τις προτάσεις τους .

Πιστεύουμε ότι πρέπει να γίνει δια ζώσης και όχι εκ περιφοράς.

Περιμένω για τις δικές σας ενέργειες.

Σας ευχαριστούμε.

(Υπόδειγμα ψηφίσματος θα σας το καταθέσουμε μέχρι αύριο.)

 

 

Για την δημοτική παράταξη

«Ανάπτυξη Τώρα»

Οι δημοτικοί σύμβουλοι:

Γεώργιος Νίτσας –  Αναστάσιος Αμάραντος

Γεώργιος Ντόντης – Ιωσήφ Στύλος -Νικόλαος Λουφέκης

ΠΡΕΒΕΖΑ 29/06/2020Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 2859 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.