Συσπειρωμένο το ΚΙΝΑΛ στην εκδήλωση με τον Μανώλη Χριστοδουλάκη -βιντεο και φωτορεπορταζ-


Στην Πρέβεζα βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης  ο γενικός γραμματέας του ΚΙΝΑΛ  Μανώλης Χριστοδουλάκης και στα πλαίσια της επίσκεψής του, πριν την κεντρική πολιτική εκδήλωση που έγινε στο ξενοδοχείο Margarona.

Ο κ Χριστοδουλάκης ανέφερε «στην πολιτική συγκυρία και στο κλίμα της πόλωσης και του διχασμού, στο οποίο επενδύουν τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και η ΝΔ η δική μας επιλογή είναι να είμαστε χρήσιμοι για τους Έλληνες, να είμαστε χρήσιμοι για αυτούς που το έχουν περισσότερη ανάγκη. Ακριβώς για αυτό το λόγο έχουμε επιλέξει το δρόμο της παραγωγής πολιτικής, το δρόμο της ουσίας. Έχουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο, έχουμε τη δική μας πρόταση με τις δικές μας θέσεις και λύσεις για τα καθημερινά προβλήματα των Ελλήνων, το σχέδιο Ελλάδα» και συνέχισε «Με βάση αυτό το σχέδιο που στηρίζεται σε δύο βασικούς πυλώνες, από τη μία πλευρά πώς αυτή η χώρα μπορεί να παράξει νέο πλούτο, γιατί ακριβώς η δίκαιη διανομή του προϋποθέτει την ύπαρξή του, αλλιώς το μόνο που κάνεις είναι να αναδιανέμεις φτώχεια με όρους επαιτείας και ελεημοσύνης. Και από την άλλη πλευρά, το πώς αυτόν τον παραγόμενο πλούτο θα τον διανείμουμε δίκαια για το πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα σοβαρό και αποτελεσματικό κοινωνικό κράτος για την ανακούφιση των μη προνομιούχων». Ο κ Χριστοδουλάκης στη συνέντευξη τύπου ξεκαθάρισε ότι ο στόχος του ΚΙΝΑΛ στις αυτοδιοικητικές εκλογές δεν είναι απλά η καταγραφεί αλλά θέλει να κερδίσει περιφέρειες της χώρας, ενώ σε σχέση με τις στηρίξεις για τις δημοτικές εκλογές ανέφερε ότι ακολουθούνται συγκεκριμένες διαδικασίες για την αξιολόγηση των υποψηφίων και μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο επικεφαλής του συνδυασμού που θα στηρίξει το Κίνημα Αλλαγής για την Περιφέρεια Ηπείρου, Δημήτρης Δημητρίου.

Ακούστε τη συνέντευξη τύπου:

Ακολούθησε η κεντρική ομιλία στη  γεμάτη από κόσμο αίθουσα του ξενοδοχείου Margarona, κάτι που δείχνει τη συσπείρωση του ΚΙΝΑΛ σε τοπικό επίπεδο.

Δείτε φωτογραφικό υλικό:Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 2877 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.