Σύσκεψη για τα σκουπίδια της παραλίας – Σπ. Κόκκαλης: “Αυτό το χάλι με τις σακούλες και τα λάδια μας ξεφτιλίζει”


Σύσκεψη με θέμα τα σκουπίδια στην παραλιακή της Πρέβεζας συγκάλεσε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Παύλος Σαραμπασίνας σήμερα το πρωί, ωστόσο μόλις 6 καταστηματάρχες (από τους 50) ανταποκρίθηκαν.

Ο Παύλος Σαραμπασίνας στην πρότασή του ανέφερε ότι θα τοποθετηθούν από δύο  καίνουργιοι μεγάλοι κάδοι στα δύο σημεία της παραλιακής  ενω πίσω από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο έχει κατασκευαστεί ειδικός χώρος στον οποίο θα υπάρχουν έξι κάδοι απορριμάτων και ένας ανακύκλωσης, για να πηγαίνουν τα σκουπίδια τους οι επαγγελματίες της παραλιακής και του ιστορικού κέντρου.

Στα καταστήματα δε, θα δοθεί ένας μικρός κάδος απορριμάτων που με ευθύνη των καταστημάτων θα βγαίνει αργά το βράδυ και θα επιστέφει το πρωί στο κατάστημα.

Ο αντιδήμαρχος μάλιστα ξεκαθάρισε ότι σε όποιον αφήνει σακούλες εκτός κάδου, θα επιβάλλονται πρόστιμα όπως ορίζεται από τον κανονισμό καθαριότητας.

Ο πρόεδρος των εστιατόρων και συναφών επαγγελμάτων Σπύρος Κόκκαλής έκανε την εξής δήλωση:

“Για άλλη μια φορά οι συνάδελφοί μου δεν τίμησαν την πρόσκληση που έκανε ο Αντιδημαρχος Καθαριότητας, κ.Σαραμπασίνας για το πως μπορούμε να γίνει η διακίνηση των σκουπιδιών και τελικά οι δέκα συνάδελφοι που βρεθήκαμε, δεν μπορέσαμε να πάρουμε απόφαση για εκείνους. Έτσι λοιπόν ο κ.Σαραμπασίνας πρότεινε αυτό και το επόμενο το Σαββατοκύριακο, δοκιμή, να μην υπάρχει σακούλα έξω από τους κάδους, θα τοποθετηθούν τέσσερις μεγάλοι νέοι κάδοι κατά μήκος της παραλίας που αφορά την Δαρδανελίων και την αρχή της πλατείας. Μάλιστα, ο κ.Σαραμπασίνας τον οποίον και ευχαριστούμε, θα μοιράσει κάδους στα εσωτερικά μαγαζιά. Θεωρώ, ότι έπειτα από αυτή την ενέργεια θα διορθωθούμε, διότι θα επακολουθήσουν πρόστιμα κτλ. Αυτό το χάλι με τις σακούλες και τα λάδια μας εξευτελίζει”.Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 24056 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.