Συνέντευξη Τύπου για το 36ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ: 5-7 Ιουλίου με τη συμμετοχή 26 χορωδιών από 18 χώρες

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3 Ιουλίου 2018 στις 20.00 στην οικία Αθανασιάδη  από τη  χορωδία Αρμονία Πρέβεζας η Συνέντευξη Τύπου σχετικά με το 36ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ που θα γίνει στην Πρέβεζα από τις 5-8 Ιουλίου 2018, με τη συμμετοχή 26 χορωδιών από 18 χώρες.

Φέτος στο φεστιβάλ θα συμμετέχουν χορωδίες από Βέλγιο,  Βουλγαρία, Κολομβία, Τσεχία, Εσθονία, Γερμανία,  Ουγγαρία, Ισραήλ, Πολωνία, Σερβία, Σλοβακία, Ουκρανία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Ρουμανία, Ελλάδα, Κύπρο και  Σλοβενία.

Ο πρόεδρος της  χορωδίας Αρμονία κ Απόστολος Αντωνίου σημέιωσε χαρακτηριστικά ότι “Η συμμετοχή είναι μεγάλη και δείχνει και την αξία του φεστιβάλ. Πιστεύουμε ότι και φέτος θα είναι άρτια οργανωμένο και στο τέλος θα έχουμε θετικές κριτικές για την οργάνωση αλλά και για την διεξαγωγή του. Ταυτόχρονα έχει ξεκινήσει από σήμερα το 2ο Master class, το 2ο σεμινάριο για μαέστρους το οποίο γίνεται στην οικία Αθανασιάδη. Η χορωδία μας πιστεύοντας ότι πρέπει κάθε φορά να ανανεώνει το 36ο διεθνές χορωδιακό φεστιβάλ Πρέβεζας από πέρυσι διοργάνωσε το 1ο Master class. Φέτος έχουμε την τιμή και τη χαρά να διδάσκει σε αυτό ένας  διακεκριμένος καθηγητής πανεπιστημίου μουσικής και ένας από τους πιο γνωστούς συνθέτες, και νέος συνθέτης κλασικής μουσικής που κατάγεται από τη Σλοβενία και μαζί με αυτόν έχει και μία πανεπιστημιακή χορωδία από τις καλύτερες στην Ευρώπη και η οποία θα δώσει και κονσέρτα κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ”.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο ολόκληρη την συνέντευξη τύπου: Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 24060 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.