Συνέλευση Συντονισμού Εργαζομένων-Ανέργων Πρέβεζας: Να σταματήσουν τώρα οι διώξεις

Τετάρτη 13 Φλεβάρη στις 9 π.μ 
Συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια

Τη Τετάρτη 13 Φλεβάρη σέρνονται στα δικαστήρια συμπολίτες μας εκπρόσωποι συνδικάτων και φορέων που αντιστέκονται στους πλειστηριασμούς της λαϊκής περιουσίας. Ανάμεσά τους και μέλος της συλλογικότητάς μας.
Προχωρούν στους πλειστηριασμούς ως λύση για τις ανάγκες των τραπεζών και ταυτόχρονα ως φόβητρο για το λαό.
Αφού εξαθλίωσαν τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού, στέρησαν τη νεολαία από κάθε προοπτική εργασίας, εκποίησαν τον δημόσιο πλούτο και τη δημόσια περιουσία, αύξησαν τις στρατιές των ανέργων, συρρίκνωσαν την Υγεία, την Παιδεία και την Κοινωνική Πρόνοια νομίζουν ότι με τις διώξεις θα βάλουν τέλος στο κίνημα ανυπακοής και αντίστασης.
Η συνολικότερη ένταση του κρατικού αυταρχισμού συνοδεύει  τη νέα υποβολή διαπιστευτηρίων της κυβέρνησης προς τους δανειστές ως υπάκουου και πρόθυμου να κάνει καθετί για τη “σωτηρία των τραπεζών” και την προάσπιση των συμφερόντων του κεφαλαίου.
Οι διώξεις του κινήματος είναι το αναγκαίο συμπλήρωμα της απελευθέρωσης των πλειστηριασμών που θεσμοθέτησαν κυβέρνηση και Ε.Ε. με το 3ο μνημόνιο, συνεχίζοντας τη πολιτική των προηγούμενων μνημονίων και επιβάλλοντας ευρωμνημόνιο διαρκείας μέχρι το 2060. Ταυτόχρονα προχωρούν σε κατασχέσεις λογαριασμών, μισθών και συντάξεων για χρέη προς τις τράπεζες και το κράτος.

Να σταματήσει κάθε δίωξη σε βάρος όσων υπερασπίζονται το δικαίωμα στην στέγη και καλούμε τη Τετάρτη 13 Φλεβάρη στις 9 πμ σε συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια.

ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ.
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23895 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.