Συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για το λιμάνι της Πρέβεζας: 6,5 ώρες συζήτησης με υπονοούμενα, χαρακτηρισμούς, εντάσεις αλλά… χωρίς αποτέλεσμα!

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο με μοναδικό θέμα το λιμάνι της Πρέβεζας.

Η αλήθεια είναι ότι όποιος το παρακολούθησε από κοντά ή το άκουσε – αν τα κατάφερε μέσα από την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ραδιοφωνική μετάδοση της δημοτικής ραδιοφωνίας– σοφότερος δεν έγινε, με απορίες σίγουρα έμεινε  και προφανώς συμπέρασμα δεν έβγαλε!

Η συνεδρίαση με διάρκεια περίπου 6,5 ώρες έδωσε τη δυνατότητα να τοποθετηθούν σχεδόν όλοι οι ενδιαφερόμενοι χωρίς ωστόσο η συζήτηση να οδηγήσει σε κάποιο συμπέρασμα ή αποτέλεσμα παρά μόνο αρκέστηκε σε κριτική των αποφάσεων της νυν διοίκησης Συγκούνα, της προηγούμενης Καζάκου αλλά και της προηγούμενης κατάστασης Γιαμά.

Έγινε προφανές δε το σοβαρό έλλειμμα σχεδιασμού και οράματος που υπάρχει στην πόλη μας για την αξιοποίηση του λιμανιού, ενώ τα «ενδοπαρατιαξιακά» μαχαιρώματα στην παράταξη Μπαίλη βγήκαν στην επιφάνεια καθώς υπήρχαν εκατέρωθεν βολές με υπονοούμενα και απόδοση ευθυνών μεταξύ των δημοτικών συμβούλων της… συμπολίτευσης του δήμου.

Στη συνεδρίαση τοποθετήθηκαν και φορείς όπως ο κ Κακαβούλης, ο κ Σαρδελής, ο κ Τέφας, ο κ Γιαμάς που έκανε παρέμβαση, ο πρόεδρος του επιμελητηρίου κ Μπούρης, ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν οι τοποθετήσεις του αντιπροέδρου του ΔΛΤ κ Κατσιπανέλη, της πρώην προέδρου κας Καζάκου, του κ Κορωναίου,του κ Πιπιλίδη, του κ Κατσαούνου, της κας Βαρτελάτου του κ Κλάπα που έδωσε το παρών και φυσικά του δημάρχου Πρέβεζας κ Μπαίλη.

Στα επόμενα 24ωρα θα γίνει αναλυτική παρουσίαση όσων αναφέρθηκαν και αναπτύχθηκαν στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο.

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23895 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.