Συνεδρίασε τη Δευτέρα το ΔΣ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου – Τί συζητήθηκε…

Ρεπορτάζ: Χρήστος Τσούτσης

Πραγματοποίηθηκε τη Δευτέρα το μεσημέρι 24 Φεβρουαρίου η συνεδρίαση του Δ.Σ του Λιμενικού ταμείου Πρέβεζας.

Την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου συνεδρίασε το Δ.Σ του Λιμενικού Ταμείου στα γραφεία του , στην παραλία της πόλης της Πρέβεζας. Στην ημερήσια διάταξη υπήρξαν 22 θέματα που συζητήθηκαν. Κύριο θέμα που απασχόλησε τα μέλη του Δ.Σ ήταν οι αιτήσεις θέσεων για τα επαγγελματικά σκάφη , οι οποίες όπως τόνισε ο Αντιπρόεδρος του Ταμείου και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κουμπής έχουν ήδη ξεπεράσει τις 80 από ενδιαφερόμενους . Αριθμός αρκετά μεγαλύτερος από ότι προβλέπεται.

Θυμίζουμε ότι ο χώρος οριοθέτησης από την “Γοργόνα” μέχρι το πρώην Τουριστικό περίπτερο επιτρέπει 50 με 55 θέσεις επαγγελματικών σκαφών. Δεν έγινε εξέταση του φακέλου των αιτήσεων, ούτε πάρθηκε καμία απόφαση. Στην συνεδρίαση παρέστησαν εκπρόσωποι εταιριών επαγγελματικών σκαφών που πήραν το λόγο βάζοντας το στοιχείο της πιο γρήγορης αντιμετώπισης των φακέλων και αιτήσεων.

Επίσης όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ μέχρι να προχωρήσει η υπόθεση του master plan, υπάρχουν σκέψεις στο Λιμενικό Ταμείο να προχωρήσει στην παραχώρηση προσωρινού χώρου για Κρουαζιέρα στην αρχή της συγκεκριμένης ζώνης (μπροστά από το πρώην cafe Aktia).

Η κρουαζιέρα άλλωστε έδενε εκεί και στο παρελθόν. Στην συζήτηση της Δευτέρας τέθηκαν θέματα και για τους πλανόδιους μικροπωλητές και τις άδειες που θα δοθούν στο παραλιακό μέτωπο και είναι στην αρμοδιότητα του Λιμενικού ταμείου , όπως και το θέμα με την Έγκριση πρωτοκόλλου παραλαβής υπηρεσιών «Αμοιβή λογιστή έτους 2019». Το θέμα του νέου Λογιστή θα απασχολήσει το Ταμείο το επόμενο διάστημα, η συνεργασία θα είναι τριετής με τον επόμενο συνεργάτη και σύμφωνα με πληροφορίες ο επαγγελματίας έχει βρεθεί.Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23990 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.