Συνεχίζεται η προβολή για την Πρέβεζα σε διεθνή και Ελληνικά μέσα- Μετά το Forbes στην Βρετανική Mirror και στο δελτίο του Star! -Δείτε το βίντεο

Μετά την προώθηση της καμπάνια για την ασφάλεια της περιοχής μας σε σχέση με τον Κορωνοϊό, η Πρέβεζα πλέον έχει καθημερινές αναφορές σε διεθνή μέσα αλλά και στα Ελληνικά κεντρικά μέσα.

Οι επαφές και οι πρωτοβουλίες του Δήμου Πρέβεζας φαίνεται ότι οδηγούν σε πολύ καλά αποτελέσματα και αυτή τη στιγμή η Πρέβεζα φιγουράρει διεθνώς ως ο πιο ασφαλής προορισμός στην Ευρώπη!

Έτσι, μετά το «άνοιγμα» που έγινε εκτός συνόρων και την επιλογή, από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Καλύτερων Προορισμών (EBD), ως τη Νο1 ασφαλέστερη παραλία της Ευρώπης αυτής του Μονολιθίου, μεγάλοι ιστότοποι αναδημοσιεύουν από το European Best Destinations σχετικό αφιέρωμα, στις 10 ασφαλέστερες παραλίες της Ευρώπης μεταξύ αυτών και το forbes.

Σήμερα η Βρετανική Daily Mirror δημοσίευσε τα στοιχεία και τη λίστα που παρουσιάζει την Πρέβεζα ως τον πιο ασφαλή προορισμό παροτρύνοντας τους αναγνώστες της αν ψάχνουν για τον ασφαλέστερο προορισμό της Ευρώπης να κλείσουν διακοπές στην Πρέβεζα.

Παράλληλα τα μεγάλα ελληνικά site αναδημοσιεύουν για την παραλία Μονολίθι της Πρέβεζας που αναδείχθηκε ως η ασφαλέστερη παραλία της Ευρώπης αναφέροντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας. (Ενδεικτικά: Σκάι, Athensvoice, Newsbeast, Capital, in.gr κ.α.)

Σήμερα βρέθηκε στο Μονολίθι και συνεργείο από το STAR κάνοντας μάλιστα και ζωντανή σύνδεση στο μεσημβρινό δελτίο. Δείτε το βίντεο:Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3370 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.