Συνεχίζει τις επαφές ο υποψήφιος  Δήμαρχος Γεώργιος Νίτσας με πολίτες του Λούρου, του Ωρωπού και της Στεφάνης

Συνεχίζει τις επαφές ο υποψήφιος  Δήμαρχος Γεώργιος Νίτσας συνοδευόμενος από τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, Ρεκατσίνα Σπύρο, Κεραμιδόγλου Θανάση, Τσότσιο Δημήτρη, Μιχάλη Σταύρο, Παπανικολάου Βαγγέλης, Φαρμάκη Κωσταντίνο, Μακρή Άννα, Στεργίου Ελένη, Λουφέκη Νικόλαος, Ζήση Φωτεινή, Μπέλο Σπύρο, Λαδιά Λάμπρο, Σούρδη Παναγιώτη, Σπυράκου Μαρία, Τσοβίλη Λίτσα, Καλδάνη Θεόδωρο.

Συγκεκριμένα το Σάββατο το πρωί συναντήθηκε με πολίτες και τον εμπορικό κόσμο του Λούρου. Άκουσε τα πάρα πολλά προβλήματα που υπάρχουν στο Λούρου, την απογοήτευση του κόσμου για τις υποσχέσεις που έμειναν υποσχέσεις, ο Λούρος που κάποτε έλαμπε έχει  θαμπώσει. Ο κ. Νίτσας δεσμεύτηκε ότι στην κεντρική του ομιλία στον Λούρο θα αναλύσει το σκεπτικό της ανεξάρτητης παράταξης για την ανάταση της περιοχής.  

Το απόγευμα παρευρέθηκε στον Ωρωπό και συγκεκριμένα στο Μέγα Εσπερινό του Άγιου Ιωσήφ όπου βρήκε την ευκαιρία, συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές  με 100αδες δημότες.

Το βράδυ η παράταξη περιόδευσε στην Στεφάνη μοίρασε το συνοπτικό πρόγραμμα και είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους κατοίκους τοπικά θέματα. Ο κ. Νίτσας επανέλαβε τις δεσμεύσεις της παράταξης ( έχουν ανακοινωθεί στα Μ.Μ.Ε) για την καλύτερη ποιότητα ζωής των κατοίκων των χωριών μας.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23192 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.