Συνεχίζει τη προεκλογική της καμπάνια η ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΚΙΝΗΣΗ για χωριά και τη πόλη στο δήμο Πρέβεζας

Κλιμάκιο υποψήφιων δημοτικών συμβούλων της κίνησης περιόδευσαν τη Παρασκευή 12/4 στο ιστορικό κέντρο της πόλης και στα εμπορικά καταστήματα στη Λεωφόρο Ειρήνης διακινώντας το πρόγραμμα-διακήρυξη της παράταξης. Η ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΚΙΝΗΣΗ δίνει έμφαση στη κυκλοφορία  του προγράμματος της, σε αντίθεση με τη πασαρέλα διαφημιστικών καρτών των υποψηφίων των καθεστωτικών συνδυασμών γεγονός που σχολιάστηκε θετικά από επαγγελματίες και εργαζόμενους στην αγορά .

Τη Κυριακή 14/4 κλιμάκιο δημοτικών συμβούλων περιόδευσε σε Μιχαλίτσι-Σαμψούντα-Σινώπη –Αρχάγγελο και στη παραλία του Καναλίου. Στη Σαμψούντα συνομίλησαν με κτηνοτρόφους παρουσιάζοντας τη πρότασή τους για την ανάγκη συγκρότησης πρωτοβάθμιων δημοκρατικών  παραγωγικών  συνεταιρισμών  ενταγμένους σε έναν ενιαίο δημόσιο φορέα τροφίμων, σε σύγκρουση με τις αντιδραστικές αναθεωρήσεις της κοινής αγροτικής πολιτικής (ΚΑΠ) και της Ε.Ε.

Οι υποψήφιοι της ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗΣ  κάλεσαν τον κόσμο να ψηφίσουν «ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΚΙΝΗΣΗ για τα χωριά και τη πόλη της Πρέβεζας»  για να εκπροσωπηθεί στο νέο δημοτικό συμβούλιο, για να αναδείξει μέσα σε αυτό τα συμφέροντα των εργαζομένων, των αυτοαπασχολούμενων , των αγροτών, των ανέργων, των φτωχών και της νεολαίας της πόλης και των χωριών μας.

η συντονιστική επιτροπή

14/4/2019

 
Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 831 Articles
Δημοσιογράφος, Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr. Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.