Συνάντηση του Δημάρχου Πρέβεζας στην Πρεσβεία του Ισραήλ

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νικόλαος Γεωργάκος, συνοδευόμενος από τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Τουρισμού κ. Λεωνίδα Αργυρό και τον Ειδικό Σύμβουλο Επικοινωνίας & Στρατηγικού Σχεδιασμού κ. Δημήτριο Γερογιάννη, πραγματοποίησε συνάντηση στη Πρεσβεία του Ισραήλ, παρουσία της Συμβούλου της Πρεσβείας κ. Σαουσάν Χασόν και της Συντονίστριας Εμπορικών Θεμάτων κ. Νέλλη Λεών.
Στη συνάντηση αναπτύχθηκε το πλαίσιο της διμερούς συνεργασίας σε θέματα Τουρισμού, μεταξύ του Δήμου Πρέβεζας και του Ισραήλ.
Ο Δήμαρχος Πρέβεζας τόνισε τη σπουδαιότητα της υψηλής ασφάλειας που προσφέρουν η Ελλάδα και το Ισραήλ στους επισκέπτες τους και παρουσίασε τη διπλή διεθνή διάκριση της Πρέβεζας ως η 1η ασφαλέστερη παραλία και ο 5ος ασφαλέστερος προορισμός στην Ευρώπη από το European Best Destination.
Η στενή ιστορική, διαχρονική φιλία ετών που έχει η Ελλάδα με το Ισραήλ αποτελεί γερό θεμέλιου για μια μακροχρόνια και αμφίδρομη εποικοδομητική συνεργασία του Δήμου Πρέβεζας με το Ισραήλ.
Στη συνάντηση ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νικόλαος Γεωργάκος προσκάλεσε τον Πρέσβη του Ισραήλ κ. Yossi Amrani, να επισκεφθεί επίσημα τον Δήμο Πρέβεζας.Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 2859 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.