Συνάντηση του Δημάρχου Πρέβεζας Χρήστου Μπαϊλη με το νέο Αστυνομικό Διευθυντή Πάρη Νίκου


Θέματα που αφορούν την καλύτερη  δυνατή συνεργασία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πρέβεζας με τον Δήμο Πρέβεζας συζητήθηκαν στην επίσκεψη που πραγματοποίησε σήμερα το πρωί στο γραφείο του Δημάρχου  Χρήστου Μπαϊλη  ο νέος  Αστυνομικός Διευθυντής  Ταξίαρχος Πάρης Νίκου.

Ο κ.Νίκου συνοδευόμενος από τον  διοικητή του τμήματος Τροχαίας Πρέβεζας  Κωσταντίνο Σιώρο  , ανέπτυξαν στον Δήμαρχο Πρέβεζας  τις προτεραιότητες που έχει θέσει η υπηρεσία για την  βελτίωση των υπηρεσιών  προς τους πολίτες – με βασικό ζητούμενο   το θέμα της ασφάλειας- αλλά και την υλοποίηση ενημερωτικών δράσεων για την   “θωράκισ用των  ευαίσθητων κυρίως κοινωνικών ομάδων   απέναντι σε παραβατικές συμπεριφορές.

Ο κ. Μπαϊλης  ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο Αστυνομικό Διευθυντή  Πρέβεζας   δηλώνοντας ότι ο Δήμος θα είναι αρωγός στο έργο    του ,ενώ  εξέφρασε την πεποίθηση ότι μέσα από την ειλικρινή και διαρκή συνεργασία των δύο πλευρών   θα προκύψει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα  για τους πολίτες.

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 22708 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.