Συνάντηση του Δικτύου Πάφου στην Κυπριακή πόλη με την συμμετοχή του Δημάρχου Πρέβεζας Χρήστου Μπαϊλη


Στις εκδηλώσεις   οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στην Πάφο από 31 Αυγούστου έως  2 Σεπτεμβρίου  συμμετείχε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης  μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Πάφου  Φαίδωνα Φαίδωνος  στο πλαίσιο του 20ου Pafos Aphrodite Festival.

Ο   κ.Μπαϊλης (ως Δήμαρχος πόλης μέλους του Δικτύου Πάφου) παραβρέθηκε σε συναντήσεις  που  είχε ο κ.Φαίδωνος με αντιπροσωπείες από τις   αδελφοποιημένες και συνεργαζόμενες πόλεις ( και συγκεκριμένα από την Πρέβεζα, την   Καλαμαριά, την Θάσο, το Ανζιο, το  Αμάν και το Ισραήλ).

Οι ξένες αντιπροσωπείες περιηγήθηκαν στο ανακαινισμένο εμπορικό κέντρο της πόλης και ενημερώθηκαν από τον  Φαίδωνα Φαίδωνος  για τα έργα που εκτελέστηκαν τα τελευταία χρόνια και άλλαξαν την όψη της περιοχής.

Στο πλαίσιο των συναντήσεων εξάλλου συζητήθηκαν τα επόμενα βήματα των σχέσεων και των συνεργασιών μεταξύ των  αδελφοποιημένων πόλεων.

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 22388 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.