Συνάντηση με τον υπ. Ευρωβουλευτή Στέλιο Κυμπουρόπουλο είχε ο υπ. Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος (βίντεο)

Συνάντηση με τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Στέλιο Κυμπουρόπουλο είχε χθες ο υπ. δήμαρχος Πρέβεζας Νικος Γεωργάκος συνοδευόμενος  από κλιμάκιο έξι Υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Νίκος Γεωργάκος συνοδευόμενος από τους Υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους κ. Αρβανίτη Περικλή ειδικό σε θέματα ΑΜΕΑ, το Δρ και Γενικό Χειρουργό Ιωάννη Γεωργίου, την Δικηγόρο κα Δήμητρα Ραβανού, τον Ειδικό Σύμβουλο  Διαχείρισης Πολιτιστικής Κληρονομιάς κ. Λαμπρακούλη Γεώργιο, τη νοσοκομειακή Δ.Υ. κα Νικόλ Θεοχαρίδου και τον κ. Κίμωνα Κλοντζάρη μίλησαν με τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή για το πρόγραμμα του συνδυασμού του «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!».

Ο κ Γεωργάκος παρουσίασε το σχεδιάσμό του συνδυασμού του και την πρόταση του να σεβαστεί το ευρωπαϊκό πρότυπο «Προσβάσιμη Πόλη» πάνω στο μοντέλο του ολλανδικού Δήμου της Μπρέντα και του γαλλικού Δήμου της Λυών. Ο  Υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας  κ. Στέλιος Κυμπουρόπουλος, αντάλλαξε για αρκετή ώρα απόψεις και προβληματισμούς ενώ αναφέρθηκε στη διαπίστωσή του ότι ο Δήμος της Πρέβεζας που επισκέφθηκε, υπολείπεται  υποδομών  προσβασιμότητας και ειδικούς χώρους υγιεινής για άτομα με αναπηρία.

 

Εξέφρασε ωστόσο την ελπίδα ότι όλα αυτά το επόμενο διάστημα θα μπούνε σε ένα πλαίσιο υλοποίησης μέσα από το πρόγραμμα που του παρουσιάστηκε και το στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης και απορρόφησης των σχετικών ευρωπαϊκών κονδυλίων που τόνισε ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Νίκος Γεωργάκος.

Δείτε απόσπασμα από τη συνομιλία:

Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 2612 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.