Συνάντηση Δημάρχου Πάργας κ. Ζαχαρια με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Παπαστεργίου

Την Δευτέρα 10/08/2020 ο Δήμαρχος Πάργας κ. Νίκος Ζαχαριάς, με τους αντιδημάρχους κ. Δημήτρη Μπούσιο και Δημήτρη Μάρκου, καθώς και την συνεργάτιδα του κ. Νανά Αγαπίου, επισκέφθηκαν τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ και Δήμαρχο Τρικκαίων κο. Δημήτρη Παπαστεργίου, στα Τρίκαλα.
Η αντιπροσωπεία του Δήμου ξεναγήθηκε στο Δημαρχείο από τον Δήμαρχο Τρικκαίων, καθώς και στις υποδομές της Smart Trikala από τον Πρόεδρο της e-trikala κ. Κωτούλα. Στην μακρά συνάντηση που είχαν συζήτησαν όλα τα θέματα που μπορούν να αποτελέσουν ευκαιρίες συνεργασίας, καλές πρακτικές, αλλά και τις ευκαιρίες που δίνονται με τον νέο αναπτυξιακό πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».
Ο κ. Ζαχαριάς ευχαρίστησε τον κ. Παπαστεργίου για την άριστη φιλοξενία και τον προσκάλεσε να επισκεφτεί το συντομότερο δυνατό τον Δήμο Πάργας.


Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3402 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.