Συνάντηση ανάμεσα στον Υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας Γιώργο Νίτσα και συνεργάτες του με τον  Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη

Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση ανάμεσα στον Υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας Γιώργο Νίτσα και συνεργάτες του με τον  Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη.

Συγκεκριμένα, προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας- ενημέρωσης στην Περιφέρεια Ηπείρου πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 15 Απριλίου  του ανεξάρτητου υποψηφίου δημάρχου με την παράταξη  ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ στο δήμο Πρέβεζας κ. Γιώργου Νίτσα  με  τον Περιφερειάρχη Ηπείρου  κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη. Ο κ. Νίτσας συνοδευόμενος  από τον  υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο κ. Σταύρο Μιχάλη  και τους συνεργάτες του κ. Ζαρκαντώνη Θεόδωρο και  Φωτεινή Ζήση είχε την ευκαιρία να κάνει ένα γόνιμο διάλογο και να ανταλλάξει απόψεις με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον Δήμο Πρέβεζας και κυρίως ζητήματα  που σχετίζονται με οδικά έργα υποδομών ρέματα την αντιπλημμυρική θωράκιση, τις πολιτιστικές διαδρομές, την  παράκαμψη της Αρχαίας Νικόπολης, τη σύνδεση με την Ιόνια  οδό μέσο Καμπής, τους  κόμβους στην παράκτια διαδρομή Πρέβεζας – Πάργας,  θέματα ύδρευσης, ενώ εκτενής αναφορά έγινε για  την τουριστική ανάπτυξη του δήμου Πρέβεζας. Ο κ. Νίτσας ευχαρίστησε τον κ. Καχριμάνη  για τη   συνάντηση εργασίας και ενημέρωσης, που δεν είχε άλλο στόχο, πέρα από την αμφίδρομη ενημέρωση για τα δύσκολα προβλήματα που ταλανίζουν την περιοχή του δήμου Πρέβεζας. Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει και γίνονται σημαντικά έργα αλλά μπορούμε περισσότερα από την πλευρά του δήμου Πρέβεζας.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 1424 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.