Συμμετοχή του ΚΔΑΠ Μαθαίνω στην αγωνιστική ημερίδα TAEKWONDO!

« Ύστερα από πρόσκληση του του Master Άγγελου Σολδάτου  και του Α.Γ.Σ ΕΥΚΛΕΑ ΦΑΝΑΡΙΟΥ, το ΚΔΑΠ Μαθαίνω συμμετείχε με 3 αθλητές στην αγωνιστική ημερίδα TAEKWONDO που διοργανώθηκε στο Καναλάκι την Κυριακή. Οι αθλητές μας, ήταν αλφαβητικά οι ακόλουθοι:

  1. Κακοσίμου Ζωή
  2. Κατσάνου Παναγιώτα
  3. Σάφη Διονυσία

Καταρχάς θα ήθελα να συγχαρώ όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους, γιατί αυτό μετράει κυρίως! Ήταν υπέροχα

Ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση, νιώθω όμως επειδή η Παναγιώτα μας, μας έφερε χρυσό μετάλλιο καθώς επίσης και γιατί η Διονυσία μας και η Ζωή μας, μας υποσχέθηκαν πολλά αγωνιστικά αν και συμμετείχαν πρώτη φορά.

Φυσικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω για άλλη μία φορά τον Master Άγγελο Σολδάτο, για τη συνεργασία μας, αλλά πρωτίστως για την πρόοδο που έχουν σημειώσει τα παιδιά του ΚΔΑΠ Μαθαίνω. Εύχομαι, ολόψυχα, πάντα επιτυχίες!

Από την πλευρά μας θα παραμείνουμε φανατικοί υποστηρικτές της ανάπτυξης όλων των δεξιοτήτων των παιδιών μας καθώς επίσης και του αθλητικού ιδεώδους της άμιλλας.

Με εκτίμηση

Καββαδία Έφη»

Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3365 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.