Σύλλογος Εργαζομένων Γ.Ν Πρέβεζας: Να καταδικαστούν οι ΝΑΖΙ εγκληματίες της Χρυσής Αυγής- Συγκέντρωση 6/10

ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΗ -7μμ -ΣΤΑ ΠΑΛ.ΚΤΕΛ.

Η δίκη της Χρυσής Αυγής ολοκληρώνεται 5,5 χρόνια μετά την έναρξή της και 7 χρόνια μετά τη δολοφονία του αντιφασίστα Π. Φύσσα. Για την καθυστέρηση αυτή ευθύνονται οι κυβερνήσεις , οι οποίες δεν πήραν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διευκολυνθούν οι διαδικασίες της δίκης.

Αποτέλεσμα τόσα χρόνια οι εγκληματίες να κυκλοφορούν ανάμεσά μας ελεύθεροι , αλλάζοντας στολή και πρόσωπο κάθε φορά.

Είναι συντριπτικά τα στοιχεία ( καταθέσεις μαρτύρων, έγγραφα κλπ.)  που ήρθαν στο φως στη διάρκεια της δίκης για το πώς η ΧΑ οργάνωσε εγκληματικές πράξεις και επιθέσεις, όπως την δολοφονία του Π. Φύσσα, την επίθεση στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στο Πέραμα, ενάντια στους μετανάστες αλιεργάτες κ.α.

Αναδείχθηκαν επίσης οι διασυνδέσεις της φασιστικής συμμορίας με τον κρατικό μηχανισμό και τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα.

Οι <<λουφαγμένοι>> φασίστες , ανεξάρτητα από την απόφαση του δικαστηρίου, θα συνεχίζουν να είναι η χρήσιμη εφεδρεία για τα συμφέροντα μιας χούφτας εκμεταλλευτών και του κράτους που τους στηρίζει.

Δεν έπαψαν ποτέ να στηρίζουν όλα τα μέτρα που τσακίζουν τα δικαιώματά μας στην υγεία, στην ασφάλεια, στη μόρφωση των παιδιών μας.

Έχουν το μερτικό τους, όποτε τους καλούν τα μεγάλα συμφέροντα, να μπαίνουν εμπόδιο στην ανάπτυξη των αγώνων των εργαζόμενων για μια ζωή που μας αξίζει, να μην σηκώνουμε κεφάλι , να επικρατεί σιγή νεκροταφείου στις γειτονιές, στους τόπους δουλειάς, στα σχολεία.

Αποκαλύφθηκε ο ρόλος τους σαν <<τάγμα εφόδου>> ενάντια στους εργαζόμενους και το λαό που αγωνίζεται και διεκδικεί ένα καλύτερο μέλλον.

Αυτές τις μέρες,  ο διορισμός στη Βουλή της πρώην βουλευτού της Χρυσής Αυγής και υπόδικης Ζαρούλια,  προκαλεί την οργή κάθε λαϊκού ανθρώπου και δημοκράτη.

Το χρέος κάθε εργαζόμενου ,κάθε λαϊκού πολίτη απέναντι στον Π. Φύσσα και σε όλα τα θύματα της Ναζιστικής βίας το περιγράφουν οι στίχοι

<<ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΒΑΘΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟΝ -ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ-ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ>>

Χρέος όλων μας είναι να συνεχίσουμε τον αγώνα μας , μέσα από τα σωματεία μας, τους συλλόγους, ενάντια στην επίθεση που δεχόμαστε σε όλα τα μέτωπα, να μην πληρώσουμε εμείς ξανά την κρίση τους, να έχουμε ζωή με δικαιώματα. Να βάλουμε στην άκρη όλους αυτούς που μας βάζουν εμπόδια στον αγώνα μας για μια ζωή που μας αξίζει χωρίς πολέμους και προσφυγιά.Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3075 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.