Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν. Πρέβεζας: “Νέα κινητοποίηση με συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το πολυνομοσχέδιο στην Παιδεία και για τις κάμερες στις τάξεις”

Υπουργείο Παιδείας, κυβέρνηση και μεγάλος αριθμός σχολαρχών κλείνουν τ’ αυτιά στη φωνή των χιλιάδων δημόσιων και ιδιωτικών εκπαιδευτικών που διαδήλωσαν δυναμικά στις 13 Μαΐου, για να στηρίξουν το δημόσιο σχολείο και το κοινωνικό αγαθό της εκπαίδευσης κι ανοίγουν τις κάμερες αναμετάδοσης των μαθημάτων αγνοώντας τους νόμους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και τις παιδαγωγικές αρχές.

Απαιτούμε:

  • Να αποσυρθεί τώρα το αντιεκπαιδευτικό πολυνομοσχέδιο για την Παιδεία.
  • Να μην εφαρμοστεί η απαράδεκτη τροπολογία για τη ζωντανή αναμετάδοση των μαθημάτων.
  • Να ληφθούν άμεσα όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας σ’ όλα τα σχολεία.
  • Να στηριχθεί το δημόσιο σχολείο και να αυξηθεί η χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό.
  • Να μπει φραγμός στις απαράδεκτες πιέσεις των σχολαρχών που εξαναγκάζουν τους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς να κάνουν μάθημα με κάμερες στην τάξη.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης ν. Πρέβεζας και η Ε.Λ.Μ.Ε. ν. Πρέβεζας συνεχίζουν τον αγώνα και καλούν όλους/ες τους/τις εκπαιδευτικούς, τους γονείς και συνολικά την κοινωνία, να δώσουν δυναμικό και μαζικό παρών στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Μαΐου 2020 στις 12.30 μ.μ., στην πλατεία των Δικαστηρίων, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής.

ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ!

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν. ΠρέβεζαςΜιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3088 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.