Συλλαλητήριο πραγματοποίηθηκε από Σωματεία που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, την Τρίτη 13 Οκτώβρη στη Θεοφάνειο

Συλλαλητήριο πραγματοποίηθηκε από Σωματεία που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ,  την Τρίτη 13  Οκτώβρη στη Θεοφάνειο, ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα.

Στη κεντρική ομιλία ο Βενετικίδης Θεόδωρος, ειδικός γραμματέας στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Πρέβεζας, μεταξύ άλλων ανέφερε πως «βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να δώσουμε απάντηση και να στείλουμε μήνυμα  αντίστασης των εργαζομένων ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και των επιχειρηματικών ομίλων, για την υπεράσπιση της υγείας και των δικαιωμάτων του λαού» και τόνισε ότι «στη νέα επίθεση του κεφαλαίου προβάλλουμε την ανάγκη να οργανωθεί και να κλιμακωθεί ο αγώνας των εργατικών και λαϊκών στρωμάτων. Το ΠΑΜΕ και τα ταξικά συνδικάτα μπαίνουν μπροστά για την υπεράσπιση των εργατικών και λαϊκών δικαιωμάτων στις συνθήκες της καπιταλιστικής κρίσης και για να ανοίξει μια ελπιδοφόρα προοπτική για το λαό μας». 

Στη συνέχεια ακολούθησε πορεία στους δρόμους της πόλης.Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3090 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.